Zjistil jsem, že složka GFX (oblohy, slunce a měsíc) nemusí být v branding.zip vedle složky ui_igo8, ale funguje podobně jako extra složka ui_igo8, která je přímo v iGO8, takže i složka GFX může být přímo v iGO8, zn. vedle igo8.exe, branding.zip, data.zip,...
Je tak k ní lepší přístup pro operativní editaci

a není potřeba hlídat verzi branding.zip, zdali složku GFX obsahuje

Taky lze vysledovat, že při použití denního scheme v noci je obloha sky4.bmp a nikoliv sky_night.bmp, jelikož noční obloha je volána jen nočním scheme. V nočních hodinách při denním scheme je tak použita ta nejtmavší denní obloha.
je ale fakt, že kdyby se někomu podařilo vatvořit oblohy s menším počtem a méně výraznými mraky, rád si to stáhnu. pokoušel jsem něco vyeditovat, ale nepodařilo se mi to zpět zkonvertovat. Z těch 6 souborů obloh se mi podařila zkonvertovat jen jedna.
jako příklad jsem dávám to, o co jsem se pokoušel (je to jen pokus, nehledal jsem tu nejlepší oblohu, ale tu, co se mi první hodila pro nějaké úpravy). Je to teď a tady v .jpg, bo soubory .bmp toto fórum nežere (korvertoval jsem je ale pochopitelně v bmp, ale neúspěšně, jak jsem psal):
sky0.jpg
sky1.jpg
sky2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.