Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Themechanger - univerzální pro všechny skiny

Barvy v mapách, ve 3D, zobrazování oblohy apod.

Re: Themechanger - univerzální pro všechny skiny

Příspěvekod vovi v 29 led 2009 06:43

A kdo si hrajete večer, tak samozřejmě i sky_night a měsíce :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 06:45

:evil: :lol:

Jen podotýkám, máte-li na kartě nebo MFD více verzí "vedle sebe" se společnou content, je nutné, aby to, co není v content, tzn. složka gfx, složka themechanger a mortscript soubory byly v hlavním rootu (MioMap, iGO81,..) i u těch ostatních verzí. Schemata si to pochopitelně bere z content kam se odkazujete, ale mortscript, themechanger a gfx nikoliv. Zkoušel jsem to.
Taky je po rozběhnutí v nové verzi, pokud jste to již neprovedli předtím, navolit pro den autochanger.zip a pro noc autochanger-night.zip, zvolit u nich časy, dát auto přepínání režimu, nejlépe ho mít v sys.txt ([map] auto_nightmode=1 ) a restartovat iGO8, aby se ten mortscript načetl. Poznáte to podle toho, jestli se vám tam objeví ta hláška morstsciptu po nastartování iGO8. Bez této hlášky není mortscript aktivní a můžete čekat na jeho funkce zbytečně.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 29 led 2009 08:40

Verze 2.7 jest zde:

http://www.4shared.com/file/82943825/99 ... e_v27.html

P.S.: Ta domněnka se siluetama byla správná - jsou fakt na spodním kraji těch bitmap oblohy :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod alky v 29 led 2009 08:51

scheme od ALEXIA, tiež obsahuje stromčeky
http://alexia76.altervista.org/C520/pg011.html
alky

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 09:47

Vypadá to dobře, už to mám v mašině, ikdyž lesy a siluety měst jsou tam, kde vlastně nejsou, ale líbí se mi to
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 29 led 2009 10:13

Pekne to je, akorat ze to vypada, ze za prazskym proseckym sidlistem zacina dost velky prales a tesne za Bohnicema je New York. :)
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod vovi v 29 led 2009 10:20

Už je to zase pryč, ten Urban GFX - ty siluety "Dallasu" a pralesů na obzoru mi k tý Praze taky moc neseděly (když za Hradčanama vyrůstá prales, tak to vypadá fakt divně ;) ).
A jsem zvědavej, jak se projeví svítání. Konečně je napadlo udělat různý schémata pro ráno a večer - tak uvidíme :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 29 led 2009 12:19

SvoDa píše:......a restartovat iGO8, aby se ten mortscript načetl. Poznáte to podle toho, jestli se vám tam objeví ta hláška morstsciptu po nastartování iGO8. Bez této hlášky není mortscript aktivní a můžete čekat na jeho funkce zbytečně.

Dane, tato hláška se mi nezobrazuje.
Je to stejné hláška, jako když mortscript spustíš dvojklikem z TC?

Vše mám dle návodu.

Soubory: "killproc.exe, MortScript.exe, setup.dll, themechanger.exe, mortzip.dll + themechanger.ini, messaggio.mscr, themechanger.mscr, messaggio.exe" mám přímo v rootu iGO8. Adresář GFX také přímo v rootu iGO8 a adresář Xerses72 a soubory autochanger.zip, crepuscolo.zip, autochanger-night.zip v iGO8\Content\scheme.
A také v rootu iGO8 soubor themechanger.ui v adresáři ThemeChanger od Gurjona.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2009 12:26

Máte pravdu, tady na Hané, se mi ty mrakodrapy a husté vysoké lesy taky nějak brzo omrzely :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 29 led 2009 12:28

Ivo, třeba to jsou jen "špecifiká" na C720? Mě se taky zobrazí hláška o registraci skriptů jen po spuštění dvojklikem z TC, při startu iGo nevidím nic. Ale themechanger se zdá být funkční...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Scheme pro iGo8