OK, to volání START_APPLICATION "themechanger.exe" v themechanger.ui jsem přehlédl
jinak mnou vyvěšené scheme Xerses72 obsahuje již upravené color.ini ve všech scheme ( .zip), tzn. i v autochanger.zip, crepuscolo.zip a autochanger-night.zip), takže i když mám navolené pro themechanger potřebné automatické přepínání den/noc a navolené schéma pro den - autochanger.zip a pro noc - autochanger-night.zip tak oblohu a Zoncnu pochopitelně vidím.
Stejně tak jsem upravil všechny color.ini v Xerses v těch složkách s ročními obdobími.
Výše je to k dispozici.
V gfx jsem i opravil, už jsem to tu někde psal, za pomoci JNKopra vycházející/zapadající Zoncnu (tuším, že to je sun_3.bmp), aby měla průhledný proužek dole, tzn. aby bylo výš a trošku dříve vycházelo a trošku později zapadalo, tak, aby to bylo reálnější (na obloze jsem ještě zapadající skunce viděl, ale na displayi už ne - samozžřejmě to závisí i na výšce horizontu, jelikož na horách mizí kotouč dříve, než u nás na Hané
Podobně se upravovalo slunce v poledne, aby bylo na obloze displaye vidět, ikdyž je ve skutečnosti tak vysoko, že bys ho vidět nad horizontem neměl (tam je zase průhledný proužek nad ním)