od deusexx v 29 led 2009 21:47
Pánové,já se na chvílku odmlčel,ale Dane díky za připomenutí ThemeChanger.Ovšem co ten mě s tím udělal.Už jsu z toho úplně mimo.Teď pokud si nedám jiný theme než autochangernight,tak nepohnu s minutama.Vidím je nastavený,ale nemůžu s nima nic dělat.V jednom schématu mám oblohu s hvězdama a měsícem a v jiným s mrakama.To chápu.Jde o to,co je kde za BMP.Ovšem totálně sem si to asi rozhodil.Už fakt nevím,co kam nahrát,aby to lahodilo oku soudruha,jak to bylo před zásahem.Bych navrhoval(je to ale asi nadlidský úsilí)pokud by to bylo jenom trochu možný,udělat téma s obrázkama a každý ze soudruhů by to svoje dal na uložiště.Pravda se vším všudy,co k tomu patří.protože jinak mám pocit,že tu budem laborovat a k ničemu nedojdem.Verzí se teď vyrojilo mraky,bémepéček je taky mraky a začíná v tom být chaos.Teda v tom dobrým slova smyslu.Když vezmu jenom soubor themechanger.ini.Já už měl dvě verze a každá jinou velikost.A každý se choval jinak a odkazoval na něco jinýho, pak jsem kdesi narazil na moon.ini.zatím netuším,k čemu je dobrej a s čím spolupracuje,když v něm je jenom x a má 3kb.A tak bych mohl pokračovat.Nikoho nepřemlouvám,nikoho nenutím.
Naposledy upravil
deusexx dne 29 led 2009 21:49, celkově upraveno 1
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD