Uvidime ci sa podari najst nieco porovnatelne so Spickom, v kazdom pripade sa treba poucit a u Spicku dotiahnut to co sa ukazovalo ako problemove. Vnimanie problemu je subjektivne, ja som evidoval nasledujuce:
1. Transparentnost nakladov - Spicka za 2 rocniky uz vie co sa asi deje v piatok, sobotu a nedelu a podla toho by mal stanovit pevnu cenu na jednotlive dni. Aby sa proste neobjavili nejake neocakavane naklady. Ukazuje sa ze boli rozne rezimy, niekto bol 3 dni, niekto piatok - sobota, niekto sobota - nedela, proste aby kazdy vedel na com je. Ja som bol velmi spokojny s pohostenim minuly rocnik, nieco take by som uvital aj teraz, uz si nepamatam ci v nedelu rano boli ohrievane klobasy alebo to bolo v roku 2008, len si pamatam ze klobasky by urcite tiez mali byt

2. Ubytovanie - toto asi dost rezonovalo, ubytovna je lacna a akceptovatelna, uroven je vsak nizka - pre mna na prespanie ok, ale manzelku by som tam netahal, takze ti, co chodia s partnermi to povazuju za vacsi problem. Cast bola ubytovana u Kosikov, tam boli zle ohlasy jednak na system rezervacie a nutnost zaplatit aj za tych co nerprisli a jednak kvalita byvania a arogantna komunikacia zo strany majitela. Toto je asi jednoducho riesitelne tak, ze bud ubytovna, alebo kto nechce ubytovnu postara sa sam o seba.
3. Doprava do ubytovne - minuly rok bolo fajn, ze Jarda dohodol toho sukromnika, ktory robil odvoz za rozumnu cenu, akurat toto treba este zlepsit, aby to bolo operativnejsie, mal som pocit, ze niektori uz chceli ist skor na ubytovnu a boli uz cakanim velmi unaveni. Tu navrhujem, aby Jarda zistil, ci s tym odvozom mozme ratat aj tento rok a asi za kolko, mozno keby sofer znizil cenu za jednu prepravu otocil by viackrat a nemyslim si, ze prerobi (aby to bolo operativnejsie a kvoli cene, aby ludia nevahali, ci budu cakat kym sa nahromadia 4 alebo nie)
Tos to som mal na srdci