www.navon.cz - vše o navigacích NavON

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a řeší se zde především zkušenosti, rady, návody a postupy týkající se navigačních programů iGO8 a AMIGO. Dále se zde řeší různé značky a typy GPS navigací, ve kterých je možno programy iGO provozovat a další témata s navigováním související.
V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software a mapy, nebo odkazy které by k nelegálnímu obsahu směřovaly. Pokud zde najdete nelegální obsah, tak prosím informujte moderátory - neprodleně bude provedena náprava a viník bude varován (případně vyloučen).
Pokud hledáte nelegální data, tak prosíme opusťte toto fórum a zkuste třeba tento odkaz.

Sraz přátel iGO8 a diskuze po srazu.

Zde diskutujeme o neklubových srazech,kterých se může zúčastnit každý registrovaný uživatel.

Re: Sraz přátel iGO8 a diskuze po srazu.

Příspěvekod Jarouš v 10 bře 2010 10:19

Romane,ale musíme fakt také zohlednit cenu (Dane neber si to osobně).Já bych byl nerad,aby se ta cena přehoupla nějak vysoko,protože bych fakt byl nerad,kdyby někdo nepřijel proto,protože to pro něj prostě bude drahé.Jestliže se sežene penzion dejme tomu na tři stovky za noc a připočítáš k tomu nějaké jídlo a nějaký paušál(předpokládám) ve sklepě,tak se cena fakt může lehce přehoupnout přes 2 tisíce a na to prostě někteří lidé mít nebudou.Mrzelo by mě,kdybych některé tváře znovu neviděl jenom proto,protože si řeknou,že za ty prachy mohou třeba týden žít.Takto jsem to tedy opravdu nechtěl.
MIO C 520 FT
V železe: iGO v.8.3.4.117940
Na kartě:iGO PRIMO
Nokia N 79Obrázek

S veškerými dotazy ohledně Klubu se obracejte na mě.Druhý vicepresident nemá čas.

EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod xroman v 10 bře 2010 10:31

Cena je důležitá. Vše musí dát ale dohromady ten, kdo to bude organizovat. Podle mě nemá cenu tady vést dlouhé diskuze, je potřeba to řešit. Zjsitit jestli to jde, jaký by byl termín, jaké služby, jaké ceny a pověsit tady konkrétní nabídku. Někdo to musí připravit a říci - tady je nabídka taková, souhlasíte - nesouhlasíte.
xroman
Člen Klubu přátel iGO
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 10 bře 2010 10:48

Jasně že. Počkáme na to, co na to Tonda, sám již jistě rozhodil své sítě a pak uvidíme, co z toho (něho :lol: ) vyleze.
SvoDa
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 10 bře 2010 10:51

Přesně tak,stále je ještě času dost :!:
MIO C 520 FT
Nokia N 79Obrázek

S veškerými dotazy ohledně Klubu se obracejte na mě.Druhý vicepresident nemá čas.

Jarouš
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod xroman v 10 bře 2010 10:54

Tak mě to nedalo a náhodně zavolal jsem na jeden kontakt, který uvedl Dan a který jsem našel i já:

Vinný sklep U Radů - mluvil jsem s majitelkou
1) Kapacita ubytování - dostatečná - cena za noc cca 350 až 500 Kč
2) Páteční posezení je možné - paušál 300 Kč s jednou večeří, 150 Kč navíc za příípadnou degustaci
3) Sobota celý den - včetně snídaně za paušál cca 600 - 700 Kč je možné se dohodnut včetně degustace vína. Je možné sedět i ve venkovním traktu a opékat třeba sele.
Prostě vše je jen a jen na dohodě.

Samozřejmě, že počkáme nejdřív na to, co Tonda zajistí, ale jako informace a vodítko je podle mě tohle dobré.
xroman
Člen Klubu přátel iGO
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 10 bře 2010 11:16

Ale taky nutno zjistit,co to je "degustace" :!: V některých vinných sklepech dají ochutnat tři vzorky a zbytek platíš.Musí se sehnat něco podobné Frantovi,s podobnou cenou a jako nadstandard ubytování,ale to si osobně myslím,že není možné.
MIO C 520 FT
Nokia N 79Obrázek

Jarouš
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod Foci v 10 bře 2010 14:02

Uvidime ci sa podari najst nieco porovnatelne so Spickom, v kazdom pripade sa treba poucit a u Spicku dotiahnut to co sa ukazovalo ako problemove. Vnimanie problemu je subjektivne, ja som evidoval nasledujuce:

1. Transparentnost nakladov - Spicka za 2 rocniky uz vie co sa asi deje v piatok, sobotu a nedelu a podla toho by mal stanovit pevnu cenu na jednotlive dni. Aby sa proste neobjavili nejake neocakavane naklady. Ukazuje sa ze boli rozne rezimy, niekto bol 3 dni, niekto piatok - sobota, niekto sobota - nedela, proste aby kazdy vedel na com je. Ja som bol velmi spokojny s pohostenim minuly rocnik, nieco take by som uvital aj teraz, uz si nepamatam ci v nedelu rano boli ohrievane klobasy alebo to bolo v roku 2008, len si pamatam ze klobasky by urcite tiez mali byt :)

2. Ubytovanie - toto asi dost rezonovalo, ubytovna je lacna a akceptovatelna, uroven je vsak nizka - pre mna na prespanie ok, ale manzelku by som tam netahal, takze ti, co chodia s partnermi to povazuju za vacsi problem. Cast bola ubytovana u Kosikov, tam boli zle ohlasy jednak na system rezervacie a nutnost zaplatit aj za tych co nerprisli a jednak kvalita byvania a arogantna komunikacia zo strany majitela. Toto je asi jednoducho riesitelne tak, ze bud ubytovna, alebo kto nechce ubytovnu postara sa sam o seba.

3. Doprava do ubytovne - minuly rok bolo fajn, ze Jarda dohodol toho sukromnika, ktory robil odvoz za rozumnu cenu, akurat toto treba este zlepsit, aby to bolo operativnejsie, mal som pocit, ze niektori uz chceli ist skor na ubytovnu a boli uz cakanim velmi unaveni. Tu navrhujem, aby Jarda zistil, ci s tym odvozom mozme ratat aj tento rok a asi za kolko, mozno keby sofer znizil cenu za jednu prepravu otocil by viackrat a nemyslim si, ze prerobi (aby to bolo operativnejsie a kvoli cene, aby ludia nevahali, ci budu cakat kym sa nahromadia 4 alebo nie)

Tos to som mal na srdci :)
Foci
Člen Klubu přátel iGO
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 10 bře 2010 15:49

ad1)
Včera večer jsem psal opravdu velmi předběžně maila(protože jsem slíbil,že až do konce tohoto měsíce to nechám být) aby mi na psal přesně to co tady Peter píše,aby nevznikli problémy a dohady těsně před srazem.

ad2)
Samozřejmě,to že ta ubytovna není komfortní je jasné už na vzhledu a ceně.Já když jsem pořádal první sraz,tak jsem hledal něco,kde se dá přespat a nebude to drahé,protože opravdu jsem nikdy nechtěl a nechci,aby někdo na sraz nejel proto,protože je to pro něj drahé (a letos a vlastně v loni budou v průběhu dvou měsíců dva srazy -jeden u nás,jeden na Slovensku-a pokud někdo chce jet na oba dva srazy,tak pro něj bude možná záležitost peněz podstatná.
V Lanžhotě je ubytování ještě v Hotelu na Nádraží (myslím si,že tam jednou spal TomasII-takže ten by případně mohl poskytnout info,jaké to tam je) a Špička nebo já bychom to zamluvili,ale neznám kapacitu.

ad3.
Vzhledem k tomu,že ten řidič je můj dlouholetý známý,asi by nebyl problém,aby tam v určitou hodinu přijel a prostě čekal,až někdo bude chtít jet.Muselo by se to ale domluvit,aby tam nečekal třeba tři,čtyři hodiny.

Ale zatím je to opravdu o ničem,do konce měsíce nebudu nic podnikat.
MIO C 520 FT
Nokia N 79Obrázek

Jarouš
Administrátor
Administrátor

Příspěvekod mahud v 11 bře 2010 15:31

Ahoj chlapci, jak jste se měli. Přečíst si to tu celé určitě neumím, ale vypadá to že jste se fajn bavili. Abych se ale, jak jsem slíbil přidal do mlýna s nabídkou nějakého letního místa, co vyrazit někam úplně jinam. Zkusím sehnat perfektní penzion na Božím Daru. Není tam tedy restaurace, ale jen bar s lahvovým a zcela vším co si řekneme, ale když cybějící pípa nevadí na Silvestra, tak to zvládneme i v létě a hospod je kolem mnoho. Ceny by měly jít oproti ceníkovým dohodnout docela slušné, už si to přesně nepamatuji. Poptám dám vědět, kdy by to mohlo přicházet do úvahy a kolik za to a za co. Podívat se můžete na www.apartmanyengadin.cz. Máte nějaký vyhraněný termín, určitě tu někde je, ale na to nemám to pročíst. M.
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
mahud
Člen Klubu přátel iGO
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod xroman v 11 bře 2010 15:41

Vážení, po dohodě s Tondou (wine) jsem se rozhodl, že mu pomohu zařídit letní sraz na Moravě ve sklípku. Pracuje se na tom a pokusíme se do pondělí "vyvěsit" konkrétní nabídku. Máme již pár typů a musíme vše zpracovat a pokud to půjde, tak o víkendu i ty jednotlivé sklepy chceme navštívit. Věřte, že sehnat kultůrní prostředí a lepší ubytování pro náš vinný sraz až taková sranda není a zabere to trochu času. :D :D :D
xroman
Člen Klubu přátel iGO
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Sraz přátel navigací (neklubové) 18.-20.6.2010 v Hustopečích na Jižní Moravě