Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod somik v 10 čer 2009 17:16

Nazdar, zkoušel jsem jednomu známému taky upravit jeho navigaci Sony nav-U53, kde měl jen mapu Německa. Taky se mi povedlo všechno smazat, už jsem myslel na nejhorší, ale pak jsem stáhl ze stránek Sony nový firmware , který mi to upravil.Žel, iGo 8 se mi tam taky nepodařilo dostat- už jsem něměl čas nechat si jí doma. :) :)
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 11:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod plevys v 25 čer 2009 11:28

Já mám nv U73T a igo 8 mi jelo snad všechny verze, ale teď je problém v tom, že nemůžu ani zálohovat verzi iga protže při kopírování mi naskočila hláška:
Systém nemůže najít soubor sekne se to vždy u souboru tahoma... Vůbec nechápu proč to teď nejde když před měsícem to šlo v pohodě :roll: ...Dokonce jsem měl v Sonce i PC verzi :lol:
plevys
 
Příspěvky: 6
Registrován: 25 čer 2009 11:14

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod Ivo K v 25 čer 2009 12:19

Myslím si, že by jsi měl udělat scandisk vlastní flashky a potom bude zase vše v pořádku.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5490
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod plevys v 25 čer 2009 12:46

No to je pěkné.... A jak mám zpustit scandisk na flesce a vůbec na jaké? Kde to je a co to je? Jo a igo jsem měl přímo v navigaci v mounted volume či jak se ta složka jmenuje....
plevys
 
Příspěvky: 6
Registrován: 25 čer 2009 11:14

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod SvoDa v 25 čer 2009 13:04

No tak právě toho prověď po její záloze scandisk (pravým tlačítke myši po připojení k PC)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod Ivo K v 25 čer 2009 13:04

Tvoji na navigaci neznám, tak jak Ti můžu konkrétně pomoct?

Píšeš: "...nemůžu ani zálohovat verzi iga protže při kopírování mi naskočila hláška: Systém nemůže najít soubor sekne se to vždy u souboru tahoma..."

Kde máš nakopírovaný to iGo co chceš zálohovat? V paměti navigace? Na kartě? Má Tvoje navigace vnitřní paměť? Pokud ano, tak na ní udělej ten scandisk(to je ta flashka - fhash paměť, někdy také nesprávně nazývaná jako HDD).
Předpokládám, že můžeš navigaci připojit k PC.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5490
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod SvoDa v 25 čer 2009 13:13

Hádám, že to jeho HDD je ten jím zmiňovaný mounted volume, čili to, jak se mu hlásí navigace po připojení PC
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod plevys v 25 čer 2009 13:14

Ivo K píše:Tvoji na navigaci neznám, tak jak Ti můžu konkrétně pomoct?

Píšeš: "...nemůžu ani zálohovat verzi iga protže při kopírování mi naskočila hláška: Systém nemůže najít soubor sekne se to vždy u souboru tahoma..."

Kde máš nakopírovaný to iGo co chceš zálohovat? V paměti navigace? Na kartě? Má Tvoje navigace vnitřní paměť? Pokud ano, tak na ní udělej ten scandisk(to je ta flashka - fhash paměť, někdy také nesprávně nazývaná jako HDD).
Předpokládám, že můžeš navigaci připojit k PC.



Igo mám v interní paměti v navigaci... Navigaci můžu jen připojit přes activeSync Ať klikám pravým jak chi objeví se pouze Otevřít, Prozkoumat a Vytvořit zástupce...
Pokuď máte nějaký jiný program k připojení navigace k PC tak sem sním... stačí název a pokuď jde nějak najet do nAVIGACE PŘÍMO PŘES USB tak budu taky rád za návod...
plevys
 
Příspěvky: 6
Registrován: 25 čer 2009 11:14

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod Ivo K v 25 čer 2009 13:37

Pokud je to tak, že připojuješ navigaci k PC pouze přes AciveSync, tak potom máme teoteticky 2 možnosti:

1) Pomocí nějakého programu nebo unlocku přepnout USB vstup z AciveSync na Mass Storage a potom uvidíš navigaci v PC jako další disk a můžeš udělat ten scandisk. Nemáš náhodou k této navigaci nějaké CD nebo DVD od výrobce? Tam by mohl nějaký prográmek na systémovou údržbu navigace být.

2) Použít unlock na systémovou údržbu vlastnímy systémovými prostředky Windows. Pročti si web Tomáš II http://www.tomasii.cdc.cz/systemova_udr ... _h610.html , jak to on dělá na Cx10 a H610. Má tam i k tomu unlock, ale ten nejspíš ve Tvé navigaci nepojede. To ale nevím, jen spekuluji.


Ještě mne napadla možnost další, lépe řečeno první možnost. Zkoušel jsi udělat hardreset navigace?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5490
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod plevys v 25 čer 2009 14:00

Tak spekuluju už od včerejška....
Raději bych viděl nějaký aspoň 80% správný návod jak na to!
Nejhorší je na tom že nemůžu z provoznit i původní soft na navigování....
plevys
 
Příspěvky: 6
Registrován: 25 čer 2009 11:14

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník