Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod SvoDa v 10 dub 2012 17:31

jestli máš mapy na kartě, která se jako úložiště jmenuje MemoryStick na níž máš adresář iGO8 a v něm content s mapami, jak tomu napovídá tvůj řádek "\MemoryStick\IGO8\CONTENT" tak odstředníkuj právě tento řádek
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod Petrzet v 10 dub 2012 19:03

Super.
Diky uz to fachci,ale jeste jeden dotaz.
Co dopsat do sys aby sly obe umisteni jak na karte tak v zarizeni.
Diky moc.

jo a jeste rozjet to tmc.
Uživatelský avatar
Petrzet
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13 bře 2010 15:52

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod tomasii v 10 dub 2012 19:04

Je to přesně tak, jak píše Dan. Máš-li celé iGO v jedné složce, tak pro počáteční zprovoznění je nejjednodušší, když je sys.txt prázdný. Teprve po zprovoznění do něj přidávej, co požaduješ.
Musíš přesně napsat, co cheš mít v šochtli a co na kartě.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3348
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod Petrzet v 14 dub 2012 09:34

Mam jeste jeden mensi problemek.
Vytvorim si trasu kterou chci jet a kdyz vypnu(ukoncim vypinacim tlacitkem v primu na uvodni obrazovce) a nasledne zapnu navi tak je trasa smazana.
Nikdy predtim se to nedelo,at uz v Miu nebo telefonech kde sem Primo mel.
Diky.
Uživatelský avatar
Petrzet
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13 bře 2010 15:52

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod SvoDa v 14 dub 2012 09:54

zkus se mrknout sem viewtopic.php?p=65193#p65193
Už mi ale dávno trasa nemizí ani bez těchto zápisů, asi to bylo dáno verzí Prima
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGo8 do navigace sony nu-v93tc

Příspěvekod Petrzet v 14 dub 2012 13:35

Hej dikes.Pomohlo.

do sys sem pridal tohle:

Kód: Vybrat vše
[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
Uživatelský avatar
Petrzet
 
Příspěvky: 41
Registrován: 13 bře 2010 15:52

Předchozí

Zpět na iGO8 verze, patche, update

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků