Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO- nové mapy

iGO- nové mapy

Příspěvekod colcino v 02 črc 2012 12:00

Zdravím. Asi jsme to zařadil do špatného vlákna ale snad mě pomůžete :)Dostal jsme od kamaráda nepoužívanou navigaci NAVMAN N40i. Kamarád tam kdysi hodil iGO 8 s licencí i s mapama ale pouze rok 2009. Stáhl jsme mapy rok 2011 vložil do navigace, původní z roku 2009 sem si zazálohoval na PC. No a nahraná mapa rok 2011 se v seznamu iGO vůbec nezobrazila. Nevíte kde sem udělal chybu? Budu rád za každou pomoc.
colcino
 
Příspěvky: 13
Registrován: 02 črc 2012 11:58

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod Jasper v 02 črc 2012 12:15

.Pravděpodobně jsi stáhl mapy které nejsou pro tvou verzi Igo 8 určené. Existují dvě verze map (R1 a R3) které musí korespondovat s verzí igo8. Podívej se jakou veri programu v navigaci máš. Pokud číslo začíná 8.0.0.xxxxxx pak musíš použít mapy R1 pokud bude číslo verze vyšší potřebuješ mapy R3.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod colcino v 02 črc 2012 12:19

ano mám verzi map R1, existují mapy pro R1 na 2012 pro českou republiku a pokud možno rakousko? A ty mapy půjdou "obstarat" na uloz.to a tak podobně? Zatím jste mi velmi pomohl. Díky
colcino
 
Příspěvky: 13
Registrován: 02 črc 2012 11:58

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod Jasper v 02 črc 2012 12:27

Jaké mapy jsou aktuálně nejnovější pro R1 fakt netuším Takže jedině strýček Google nebo přejít na novější verzi programu.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod colcino v 02 črc 2012 12:50

Tak to vypadá že poslední mapy byly pouze do roku 2009. Moje navigace je odemčená. Půjde iGO primo na moji navigaci?
colcino
 
Příspěvky: 13
Registrován: 02 črc 2012 11:58

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod amatér v 02 črc 2012 13:09

Jde-li tam iGO, půjde i Primo.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod colcino v 02 črc 2012 13:20

Už se v tom hrabu od 9 od rána, takže se zeptám postupně. Co mě to bude stát? Půjde vůbec iGO primo na moji navigaci? A je vůbec někde nějaký návod pro naprosté začátečníky? Díky moc.
colcino
 
Příspěvky: 13
Registrován: 02 črc 2012 11:58

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod amatér v 02 črc 2012 13:45

To je otázka, na někoho, kdo s tou navigací má nějaké zkušenosti, ale tady takových lidí asi moc nebude.
Já osobně bych zkusil jednoduchý postup.
1) provést kompletní zálohu všeho, tak abych se vždy mohl vrátit k původnímu stavu.
2) někde (flash, nebo SD) je složka s sw. iGO. Celou tuto složku bych nahradil obsahem pro PRIMO. Data.zip musí obsahovat potřebné rozlišení (myslím, že zde je to 320x240)
3) spouštěcí soubor pro Primo (.exe), bych pojmenoval tak jak se jmenuje původní .exe iGO

4) než se do toho pustím raději bych ještě zapátral na netu.

5) Nezaručuji, že můj návod povede k úspěchu.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod colcino v 02 črc 2012 17:02

No já mám o té navigaci snad najíté úplně vše :D. Rozhodně toto zkusím. Primo se dá už "obstarat" na noname serverech? a Data.zip je textový soubor?? Pouze kroku data.zip nerozumím. Ale ještě jednou děkuji za rady :))
colcino
 
Příspěvky: 13
Registrován: 02 črc 2012 11:58

Re: iGO- nové mapy

Příspěvekod Jarouš v 03 črc 2012 04:40

Jistě, že dá.Ale kde, to ti tady nikdo neporadí :!: (přečti si modrý text v záhlaví fóra)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5698
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Další

Zpět na iGO8 verze, patche, update

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník