Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

mio moov200

Re: mio moov200

Příspěvekod 71lolo v 21 bře 2010 19:21

hladik2 a co su sochtle ked to zapnem cez usb a tc tak tam vidim co je tam nahrate potom tam mam nieco nahrat alebo odohrat ked mi instalovalo mapy tak mi napisalo ze je disk plny
71lolo
 
Příspěvky: 6
Registrován: 19 bře 2010 19:22

Re: mio moov200

Příspěvekod hladik2 v 21 bře 2010 20:13

:D :D :D šochtle=navigace,přístroj,cihla :D :D :D
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: mio moov200

Příspěvekod hladik2 v 21 bře 2010 20:16

Jsi tam chtěl celou evropu????takovou vnitřní paměť nemá abys tam nacpal hodně map.Proto asi hlásila disk plný, ;)
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: mio moov200

Příspěvekod 71lolo v 02 kvě 2010 13:26

niektore mapy som vymazal a teraz mi to vobec nechce ist ako to mam spravyt aby mi sli aspon stare
71lolo
 
Příspěvky: 6
Registrován: 19 bře 2010 19:22

Re: mio moov200

Příspěvekod hladik2 v 02 kvě 2010 15:45

zkus se podívat sem:
Kód: Vybrat vše
http://forum.mio4u.cz/viewtopic.php?f=129&t=3809

zde se to řeší na tvuj stroj a podobné.
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1839
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: mio moov200

Příspěvekod Dráček v 25 led 2013 07:42

Dotaz začátečníka,
rozjel někdo na 200 Primo, nebo je vrcholem umění spustit na ní iGo?
Případně jaké verze.
Dík

Edit:
tak Primo ver.8.5.11.155811 se spustilo, ale běží neustále autodetekce GPS.
Sys:
[gps]
port=2
baud=57600
Je to správně?
Dráček
 
Příspěvky: 50
Registrován: 19 čer 2011 21:44

Re: mio moov200

Příspěvekod Labant Jan v 25 led 2013 10:41

Já mám port=4
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 08:07

Re: mio moov200

Příspěvekod Dráček v 25 led 2013 12:37

Už jsem myslel, že nic horšího než C250 mě nemůže potkat, ale stalo se:
už to chodí i bez zápisu GPS.
Je potřeba nejdřív "killnout" MioMap, jinak ten běží ve spod pod Primem a blokuje port.
Ale teď bych potřeboval polopaticky pro lamu popsat návod na to, jak spustit Primo z karty, nejlépe způsobem:
normálně běží MioMap, vložím kartu naběhne Primo, vytáhnu kartu znovu naběhne MioMap.
Řeším to pomocí skriptu Auto.mscr/exe v souboru Cobia_300_64 v rootu karty:
If(ProcExists("AppStartupSec.exe"))
Kill("AppStartupSec.exe")
EndIf
If(ProcExists("MioMap.exe"))
Kill("MioMap.exe")
EndIf
If(FileExists("\Storage Card\Primo\igo.exe"))
run("\Storage Card\Primo\igo.exe")
else
run("\My Flash Disk\Program Files\MioMap\MioMap.exe")
endif

Vše běží v pohodě do té doby než se pokusím Mio uspat. Prostě nereaguje na posun vypínače na OFF :(

Prosím jen vyzkoušené postupy, ne "já bych zkusil......". Už jsem toho vyzkoušel dost.
Dráček
 
Příspěvky: 50
Registrován: 19 čer 2011 21:44

Re: mio moov200

Příspěvekod happy66 v 25 led 2013 12:59

Paměť pouze 32mb. Na Primo slabé.... :(
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: mio moov200

Příspěvekod Dráček v 25 led 2013 13:11

Ty jsi to zkoušel?
IMG_0753.JPG


Tohle je přesně ten důvod proč jsem o příspěvek nahoře prosil jen o ověřené odpovědi a proč od určité doby tu postuji co nejméně.

Ještě jednou prosím, pokud někdo spouští jiný navigační program na moov200, nebo má funkční odblokování, aby mi popsal, jak to má udělané.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Dráček dne 25 led 2013 14:19, celkově upraveno 1
Dráček
 
Příspěvky: 50
Registrován: 19 čer 2011 21:44

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník