Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2009 11:50

kliknout do mapy, aby blikal kurzor na nějaké silnici, rozkliknout ikonu kurzor u pravého okraje obrazovky a v menu zvolit "blokuj".
Zablokovanou silnici odblokuješ stejným způsobem, nebo v rámci správy vlastních dat - smazat blokované

Projdi si návody na webech tvůrců (dimka, Gurjon), jsou na ně odkazy i ve vláknech týkající se těchto skinů
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lemurek80 v 27 led 2009 13:45

Dík moc,
jen si zapomněl dodat že si musím nastavit skin kterej funkci blokování podporuje.
Tu blokádu jsem nastavil v dimce,ale schazovala mi celý iGo a blbnula i horní lišta ve WM6 tak jsem odinstaloval a bylo po problému,až na tu blokaci.
Takže jen dodávám že pro odblokování musíte spustit skin kterej blokace umožnuje.

Pokud někdo znáte způsob jak od odblokovat v default skinu budu rád..

Jinak asi lock
E-Ten M750 ; 8GB SDHC ; iGO 8 v.8.3.2.64873 + maps TA 2008.07_080819
Lemurek80

Příspěvekod chucky v 27 led 2009 14:12

Myslím že v defaultním to nejde, skus Gurjona: http://www.gurjon.com
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
chucky

Příspěvekod SvoDa v 27 led 2009 14:20

Proč si tam tedy nevrátíš skin, který to umí, nesmažeš blokované silnice v něm :?: Po výmazu se vrátíš k tomu, který to neumí - třeba default.
Taky ty blokované silnice smažeš současně s výmazem složky SAVE v iGO8.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jirka-s v 28 led 2009 07:53

@ SvoDa
Díky za radu s blokováním. Funguje to.
Ještě jeden dotaz. Myslel jsem si, že když dám blokování dané silnice (např. "36"), zablokuje se celá. Mě to ale funguje tak, že se zablokuje pouze úsek od místa, kam jsem v mapě kliknul až po první křižovatku. Od křižovatky dál už je silnice neblokovaná a při první možnosti mě to na ní zase navede. Dělám něco špatně, nebo je to normální funkčnost ?
Mio C720, FW:R02.3.9913.1018
MioMap 3.3 Jan_10_08, skin: J&T 4.3+ MP3 na MFD
iGo8 8.3.2.93112, skin GJ_6.14._tSi_da na MFD
jirka-s

Příspěvekod SvoDa v 28 led 2009 08:05

To je v pořádku.
Nelze blokovat např. celou D1, ale jen úseky od křižovatky po křižovatku.
Funkce blokování silnic je vlastně takové pseudo TMC, které ti uzavře jen určitý úsek, aby jsi mohl na křizovatce před sjet a vrtátit se na tu cestu po objetí problému.
Origo iGO8 tuto funkci vůbec nemá, tvůrci skinu právě použili tuto fintu (analogii s TMC, proto identická barva jako TMC), jinak by to snad ani udělat nešlo.
Když jsem např. plánoval cestu do HR a chtěl se vyhnout těm nově zpoplatněným a předraženým SLO dálnicím, musel jsem dát to blokování na 3 místa. Šlo by to taky samozřejmě udělat u dálnic tak, že si před příjezdem do Slovinska přenastavím parametr trasy na "vyhnouut se dálnicím", ale to bych na to musel myslet a nebudu si přece po cestě pořád toto přenastavovat, když všude jinde po dálnicích chci. jednodušší je si ty silnice, kudy nechci jet, zablokovat, byť na více místech.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 02 úno 2009 20:19

Zkoušeli jste někdo Nav N Go iGO v8.3.1.70118 (Dec 16 2008) Becker version?
Mně se to sekne při startování, že chybí trackinglist.spr v ui_iGO8/common :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mio-Treo.info v 02 úno 2009 22:16

2 SvoDa:

Tak zkus tohle... ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 03 úno 2009 07:09

to jsem samozřejmě zkoušel hned na začátku, vzít si ty soubory z jiného data.zip, bo v tom origo "přiloženém" nejsou, jak jsem zjistil a chystal jsem se na to, jenže v tom origo data.zip není vůbec složka ui_igo8, ze které si ten Becker dle té chybové hlášky brát, ale ten becker má v data.zip na místo adresíře ui_igo8 adresář ui_becker a bude to něco podobného, jako s Magellan. Nepomohl ani zápis do sys.txt skin="ui_becker".
Navíc lze předpokládat, že po hlášce chybějícího trackinglist.spr a po jeho případném doplnění (ikdyž nevím kam, když data.zip nemají ui_igo8 :D ) by to postupně hlásilo další a další chybějící soubory, to už jsme několikrát př jiných experimentech zažili :D .
Takže bychom metodu pokus/omyl mohli v tomto případě inovovat na metodu pokus/omyl/Sysifos/delete :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 03 úno 2009 08:12

Aby chodil magellan je potřeba v sys.txt zápis

[project]
name="magellan4350"

zkus třeba

[project]
name="becker"

Třeba na to ten pekař čeká :) , pokud by ti to nevadilo, můžeš mě trochu posunout, já asi neumím používat Ctrl+C ;)
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update