Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 27 pro 2008 20:17

1. nejsem si jistý, myslím, že to může být podobný problém, který vyvstával tehdy, kdy bylo iGO8 na MFD bez vložené karty, tzn, že nemáš takový licenční soubor, který je určený k běhu iGO8 na MFD bez SD karty. Hledej na tomto fóru příspěvky kolem slova Panda - např. tady viewtopic.php?f=28&t=37&p=9794&hilit=panda#p9794 , jelikož tak se jmenuje edice iGO8, která ten licenční soubor pro běh na MFD bez SD má. Na tomto fóru to však ke stažení nenajdeš. Je to jen střelba do vzduchu, pokud jsem zaregistroval správně některé příspěvky, tak verze 8.3.2. na SD s unlockem jede vč. probuzení z uspání.

2. to by mohlo způsobovat aktivní rolování textu ulice. nevím co používáš za skin, ale když vGurjonu nebo diMkovi vypneš rolování textu ulice, seknutí, nebo hláška out of memory u odbočení se už projevovat nebude
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 27 pro 2008 21:08

Děkuji za cenné nápady a ochotu pomoc.
ad 1. omlouvám se jestli jsem nepochopil Tvojí odpověď - já mám iGO právě na SD (resp. SDHC) a na ní mi to zlobí. Fórum si každopádně pročtu.

ad 2. Mám skin diMka (viz. podpis) a pokusím se u něho zmiňované nastavení někde najít.
Pěkný večer všem
tom5

Příspěvekod amatér v 27 pro 2008 21:32

Zajdi sem: http://www.tomasii.cdc.cz/ sekce návody. ;) Pro začátek, pokud chceš na MFD MioMap 3.3 a iGO8 na SD, doporučoval bych použití skinu j&t ve verzi 4.2+, ze kterého lze iGO8 na SD spouštět bez unlocku, ten nalezneš zde: http://www.tomasii.cdc.cz/index_Mio.html sekce C520/C720.
amatér
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 27 pro 2008 22:01

Tak jsem opět tu. Zkoušel jsem dle návodu http://www.tomasii.cdc.cz/ v sekci "Jak spustit místo Miomapu iGO8 na sd-kartě" a jen nepatrně jsem upravil ppath.txt (nechtěl jsem zcela zrušit Miomap, tzn., že jsem dal iGO namísto BTsluchátek). Vše šlape, ale stále mi to iGO na kartě zamrzá když dám trasu a navigovat na cíl a poté uspím a probudím tak se mi objeví stejná mapa se vším okolo jako před usnutím, jen s tím rozdílem, že je vše zamrzlé!
Co s tím?
Pozn.: ten skin j&t jsem již zkoušel a se stejným výsledkem (má jen další nevýhodu, že se k iGO musím proklikat přes Miomap)
tom5

Příspěvekod amatér v 27 pro 2008 22:08

A chová se to tak i v základním skinu?
amatér
Moderátor

Příspěvekod tom5 v 27 pro 2008 22:17

ANO, ten jsem vyzkoušel jako první.
tom5

Příspěvekod tom5 v 27 pro 2008 22:37

Chlapy, nevzdávejte to se mnou, jo? Díky.
Další zjištění - někdy (ihned po probuzení) mi to ještě dovolí např. jednou či dvakrát posunout mapu prstem po displey, ale potom to "vytuhne" - a můžu čekat třeba 10min., ale žádná změna.
Dále pak pokud jsem bez signálu (doma za stolem jako nyní) a dám navigovat do nějakého cíle v ČR tak se mi stále zobrazuje Francouzská Avenue Victoria s 3D budovami. Píši vše co vidím - pokud někoho něco napadne :-)
tom5

Příspěvekod amatér v 27 pro 2008 22:56

Když jsi bez signálu GPS, dej nejprve najít adresu, a pak zadej obec ve které právě jsi, pak budeš mít začátek simulace právě z toho místa. Pokud nemáš GPS signál navigace si najde nějaké místo sama.
To zamrzání je ale opravdu divné, psal jsi, že jsi zkoušel několik unlocků, možná máš zaneřáděnou SD kartu nějakým balastem. Zkus si iGO8 zazálohovat jinam, naformátuj kartu a vrať tam iGO8, pro začátek dej pouze mapu ČR, zkus simulaci, uspání a uvidíš, pokud to pofrčí postupně přidávej další mapy,skiny...
Ještě taková hloupost, pokud máš navoleno zobrazování hodně POI skupin, dochází také k zatuhnutí.
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 28 pro 2008 09:50

Jak píše amatér.Já bych se přimlouval,než začneš formátovat a dělat podobný pořádky na kartě,vypnout všechny POI.Mě to kdysi taky tak blblo a SvoDa mě poradil toto.Vypnul jsem PIO a přestalo to.Pak jsem si je postupně zapínal dokud to nezačlo blbnout.Chce to jich mít zapnutých poskromnu.Pak je to bez problémů. :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 28 pro 2008 12:14

Přesně tak. Já se snažím mít na MFD i SD maximální pořádek (defragmentace, sem tam formát,..), ale velké množství zobrazovaných POI (8 skupin) mi stroj sekalo. Přestal jsem "vlastní" poi z poi.cz zobrazovat na mapě a vše OK. Méně bývá více ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update