Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod mischbauer v 13 pro 2008 14:00

Sstopaři nebo Albry,přišli jste na to,jak tomu zamrznutí zabránit? Mě to zamrzne, i když mám jen jeden průjezdní bod,tak jak Albrymu v poslední zatáčce před tím průjezdním bodem
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer

Příspěvekod SvoDa v 13 pro 2008 16:19

Nevím, jestli je to i tvůj problém, ale průlet, simulace i navigace při jízdě zatuhne tehdy, používáš-li rolování textu ulice. V Gurjonovi lze tuto funkci vypnout a pak se to v 8.3.2. neseká
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 13 pro 2008 16:32

V iconX se to při rolování neseká :D, mluvíme o 8.3.2.xxxxx? . Problém je v tom, že někde autor zapomněl odstranit původní řádek s názvem ulice, a potom, když jeden řádek roluje a druhý je statický dochází ke konfliktu, jak je to ale u GJ nevím, chce to projet všechny nastavení pro řádky se zobrazováním ulic a zastředníkovat ty, co jsou třeba hozené mimo obrazovku.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 13 pro 2008 16:53

Samozřejmě, že hovoříme o 8.3.2., alspoň doufám, když to má mischbauer v podpisu.
Gurjon tam má varianty, kdy buď rolování zapneš nebo vypneš. Při vypnujém tolování se to neseká. Gujronovi osobně se to neseká ani s mým data.zip, takže problém bude ještě někde jinde než jen v data.zip.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mischbauer v 13 pro 2008 21:39

Mě se to sekne i při vypnutém rolování
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer

Příspěvekod amatér v 14 pro 2008 12:56

Jasper píše:Vovi má pravdu změnou hodnoty max_signpost_width=130 jsem si v Gurjonovi ty návěsti zvětšoval a funguje to.Změnou hodnoty signpost_font_size=12 zase upravíš velikost písma.

Tak tohle nastavení opravdu funguje pouze v gurjon. Mne by ale zajímalo jak toho docílit u ostatních skinů. Pomůže někdo?
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 14 pro 2008 16:08

@ Amater: Nezkoušel jsem to, ale v souboru laneinfo_signpost.ini jsou předdefinovány mj. i hodnoty

max_signpost_width=110
a
signpost_font_size=11

v souboru navigatemap.ui jsou skripty pro nastavení laneinfo a Gurjon tam má navíc pár řádků (tučně):
...
<script sc_attach_lane_big>
runif vLaneInfo 0 'ATTACH_LANEINFO sprLaneInfo,ATTACH_LANEINFO sprLaneInfoSignpost,bLaneinfoSignpostValid.set 0'
;gurjon Signpost
else_runif dSignpostEnable 0 'ATTACH_LANEINFO sprLaneInfo "laneinfo.ini", ATTACH_LANEINFO sprLaneInfoSignpost,bLaneinfoSignpostValid.set 0'
else_run 'ATTACH_LANEINFO sprLaneInfo "laneinfo.ini",ATTACH_LANEINFO sprLaneInfoSignpost "laneinfo_signpost.ini"'

</script>

<script sc_attach_lane_small>
runif vLaneInfo 0 'ATTACH_LANEINFO sprLaneInfo,ATTACH_LANEINFO sprLaneInfoSignpost,bLaneinfoSignpostValid.set 0'
;gurjon Signpost
else_runif dSignpostEnable 0 'ATTACH_LANEINFO sprLaneInfo "$laneinfo.ini", ATTACH_LANEINFO sprLaneInfoSignpost,bLaneinfoSignpostValid.set 0'
else_run 'ATTACH_LANEINFO sprLaneInfo "$laneinfo.ini",ATTACH_LANEINFO sprLaneInfoSignpost "laneinfo_signpost.ini"'

</script>

takže možná, že je příčina tam.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 pro 2008 16:51

Po doplnění zápisu do skinu, se při zadání cíle zobrazí
FFUIERROR: Unknown object identifier
Identifier=[dSignpostEnable]
Script "sc_attach_lane_small"
command 1

Po obkliknutí OK se rozjede simulace, ale cedule na dálnici nejsou :(
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 14 pro 2008 18:51

Nevím, jestli jsi to tam opsal přesně tak, jak jsem to napsal já - já tam udělal chybu s ukončením skriptu (měl být až na další řádce). Teď je to opravené. Pokud jsi to opsal 1:1, mohla by to být ta příčina chyby.

Že tam cedule nejsou vůbec může být způsobeno tím, že někde ještě něco chybí (Gurjon to tam má, ale já dál nehledal a tak jsem to i nenašel).
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 pro 2008 19:09

Celé řádky jsem opsal (nakopíroval) přímo z Gurjona.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update