Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 07 pro 2008 01:46

Já už to opravil, tím iGO jsem myslel iGO8 (název adresáře).
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod mkb v 07 pro 2008 10:18

Zkoušel jsem podobnou věc, jak píše vovi na předchozí stránce. Na MFD programy a na SD content. Funguje to, ale blbě. Je to jaksi nestabilní. Příslušná verze iGo naběhne vždy dobře, ale když chci do mapy, tak samovolný rezet (tvrdý). To by vedlo na nějaký špatný link, ale ono se to nestává vždy. Přitom při volbě "Plánovat na mapě" se napa otevře vždy. Kontrola SD nic nevyřeší.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 07 pro 2008 10:31

Na mé C52O nemůžu mít na MFD 57021 jen s některými mapami a zbytek map na SD/iGO8/content/map.
57021 nesnese žádnou složku jménem iGO8 na SD.

Musel bys ty mapy dát jinam, např. do složky mapy a nastavit k nim v sys.txt cestu map="\Storage Card\mapy"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 07 pro 2008 10:42

Používal jsem nekonfliktní 8.3.1.53228(dir iGo831) a 8.3.2.64873(iGo832). Na SD iGO\content. Hrál jsem si stím včera odpoledne, nakonec jsem to vzdal. Jen pro zaímavost. Vrátil jsem to do pův. plně funkčního stavu t.j. 53228 na MFD a 64873 na SD. Přez veškeré výmazy Save, kontroly disků... to zpočátku několikrát zablblo taky (rezet). Asi to bylo nějaký unavený. :lol:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 08 pro 2008 08:47

amatér píše:@ SvoDa + IvoK
při použití verze 57021 na MFD nemusí být ve slotu SD karta, jen kartě nesmí být jiná verze iGO, potom dochází k resartu po uspání. Bez karty, nebo s kartou, s čímkoli jiným než iGO8, k restartům nedochází.

Nevím Mirku co máš za vezi 57021 a licence, ale u té co jsem zkoušel já (takovej ten celej velkej balík ze známého webu ppcw....) se mi iGO8 bez vložené alespoň nějaké SD karty nerozjede. Při spuštění to jen problikne, ale nenaběhne. Když kartu vložím, tak to jede. I na jiných fórech jsem četl, že je to licence, která vyžaduje přítomnost SD karty.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 08 pro 2008 08:50

IvoK - pak to bude tak, jak už tu někdo psal, že instalačka na MFD nebyla kompletní a šahala si pro to, co potřebovala, na SD, kde jsi měl jiné igo8. Zkoušel jsi tam dát jakoukoliv SD kartu, např. čistou bez iGO8? myslím, že v tomto případě by se iGO8 z MFD nerozjelo taky, jelikož si nemělo kam šáhnout pro chybějící soubor.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 08 pro 2008 09:07

To mne Dane taky napalo.
Nedá mi to spát a ještě to vyzkouším. Je pravda, že když mi to nechtělo chodit, a našel sem na webu ten důvod(licence vyžaduje přítomnost SD karty), tak jsem tam šoupl první katu, kterou jsem měl po ruce. Co na ní bylo si již nevzpomínám.
Na druhou stranu, ktyž jsem potom na MFD vyměnil data.zip, iGO8.exe(igolaunch.exe - 53228) a licenci, nic dalšího jsem tam nedoplňoval a iGO8 začalo fungovat i bez SD karty.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 08 pro 2008 13:10

Nevím, kdy se u Vás tento problém vyskytuje, ale když vyšla nová verze 8.3.1. 57021, byl vytvořen nový opravný balík od maďarů, ten jsem si stáhl a verze běží tak, jak popisuji. ;)

Ještě co se týče licencí, na webu je celý balík a je u něj vysvětlivka, že je jedno kolik licencí ve složce máš, ale že si program vybere vždy tu, kterou potřebuje, to jsem nezkoušel, neměl jsem nikdy potřebu, tak nevím.
amatér
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 08 pro 2008 13:39

Zda se mi to nebo v 8.3.2.64873 se lepe(jinak) zobrazuje 2D,3D povrch? Nejvice to je videt se zakladnim schematem. Zkousel jsem to treba na reckem ostrove Kalymnos, kde ve 57021 neni skoro nic, ale rozdil je videt i na cechach.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod Ivo K v 08 pro 2008 15:49

Testoval jsem celkem 3 různé iGO8 verze 8.3.1.57021(Sep 25 2008) na MFD:

1. Celý velký balík i s kompletním adresářem content => Instalace vyžaduje přítomnost jakékoli SD karty tedy i úplně prázdé a nezáleží ani na velikosti(testoval jsem i kartu 32MB).

2. Data.zip označovaný jako fix => Instalace vyžaduje přítomnost jakékoli SD karty tedy i úplně prázdé a nezáleží ani na velikosti(testoval jsem i kartu 32MB).

3. Malý balík s prázdným adresářem content (označovaný jako Panda) => Instalace nevyžaduje přítomnost SD karty.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update