Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přepínání verzí, map, atd.

Re: Přepínání verzí, map, atd.

Příspěvekod SvoDa v 23 pro 2008 12:16

Jerry, v souboru RunMtScr.mscr ve složce Fileman
v řádku
RunWait ("\My Flash Disk\APP\FileManCE2\FileManCE.exe")
napiš adresu na TC
RunWait ("\My Flash Disk\APP\SYS\cecmd.exe")
a mělo by ti to chodit s TC ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 23 pro 2008 13:38

Dane, už to běží.... Je to nádhera.
Děkuji Ti moc.

Jerry
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod Jerry v 25 pro 2008 16:13

Roupama nevím co dělat, tak jsem si fungující verzi (podpis) chtěl na zkoušku vyměnit za 8.3.1. 53558.

Changer mám ten starší, ne poslední. Zřejmě dělám chybu někde v nastavení cesty, aplikace má označení iGO8pna.exe a kliknutím jde spustit, přes Changer ale ne. Aplikace iGO8 49548 z MFD jde bez problémo. V Changeru jsem vše (alespoň se domnívám) nastavil. V RunMtScr.mscr ve složce iGO8 i další složce KARTA jsem opravil na iGO8pna.exe, v sys.txt je nastaveno umístění složky IGO8 na SD a v path.txt je nastaveno My Flash Disk\APP\Changer_flash\iGO8\RunMtScr.exe. Můžete mi někdo poradit, kde dělám chybu?

Děkuji za radu.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod vovi v 25 pro 2008 16:17

Já jsem šel jednodušší cestou - vše jsem nechal být, jen to iGO8pna.exe jsem přejmenoval na iGO8.exe.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 25 pro 2008 16:27

Jerry píše:...V RunMtScr.mscr ve složce iGO8 i další složce KARTA jsem opravil na iGO8pna.exe, v sys.txt je nastaveno umístění složky IGO8 na SD

Jerry, souhlasím přesně s tím, jak píše vovi. Proč jsi nenechal jméno iGO8.exe jaké byla ve tvé funkční předchozí verzi a changeru :?: :o
Je jednodušší přejmenovat exáč iGO8pna.exe na iGO8.exe, než hledat (mortscripty, sys.txt,...), kde všude je nutno přepsat cesty k jinak jmenujícímu se exáči.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 25 pro 2008 16:33

Pánové, to přejmenování bylo prvé, co jsem udělal. A přesto to nešlo, teprve potom jsem šel tou složitější cestou.

Vrátím vše zpět ze zálohy, předtím však provedu formát SD, ta 8GB mě hodně zlobí.

Dík oběma za rady, jdu laborovat.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod SvoDa v 25 pro 2008 16:51

Jerry já normálně verze na kartě měním kvůli testování několikrát týdně.
Mám na SD vedle složky iGO8, sólo složku "verze", ve které mám podložky "53228", 53558", "570121" a "64873" a v každé z nich mám příslušná branding.zip, data.zip a iGO8.exe.
Přímo v MIO přes TC jen kopnu z těchto složek branding.zip, igo8.exe a data.zip do iGO8, zvolím přepsat, a jelikož to dělám uvnitř MIO, není potřreba ani restart.
Nevím, proč bych měl dělat něco s changerem. Changerem jen přepínám, to, zdali chci rozjet iGO8 na MFD nebo SD.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 25 pro 2008 17:03

Dane, to je to je správné nasměrování. Víš, o těchto věcech toho moc nevím, učím se za pochodu. Ale baví mě to! Když se mi něco povede, mám z toho radost. A v mém případě těch radostí nějak rychle ubývá...

Dík.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod SvoDa v 25 pro 2008 17:20

Nejlepší bude, když to vrátíš tak jaks to měl a vytvoříš si ty složky s verzema a budeš to měnit v MIO.

Určitě bych si mohl předělat changer tak, aby mi to do složky iGO8 na kartě, nebo do MioMap kopírovalo nejen sys.txt pro to, od to či ono chci spouštět, ale z těch složek i ty příslušné soubory (igo8.exe, data.zip a popř. i branding.zip) a mohl bych volit v changeru i ty verze, ale to mi připadá zbytečné. Já se ustálil na 53558 na MFD a 64873 na SD.
Přehazuju to přes TC jen když chci něco testovat.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 26 pro 2008 00:41

Právě jsem dokončil řadu pokusů. Zřejmě ta moje SD 8GB (Kingston)je divná i po zformátování. Stejný Changer, iGO8 a vše s tím souvisící na SD 1GB a SD 8GB. Mio s 1 GB bez problém lze přepínat mezi dvěma verzemi a vše funguje jak má.

S SD 8 GB Changer načte jen verzi na MFD, přitom si klidně vše potřebné bere z contentu na kartě. Ale když navolím možnost načtení iGo komplet z karty ,chce to po mně, abych tu kartu tam zastrčil, i když je v Miu. Přitom Ozi, hudba a fotky jdou. Changer je předposlední verze, tu z 18.12. se mi nepodařilo zprovoznit. Tvrdé restarty nepomáhají.

Ráno budu pokračovat, snad se povede líp.
Jerry
Realme 8
Jerry

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update