| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

s datumem 15.3.2010.
 s datumem 15.3.2010. ) dotaz: Všechny soubory pro Themechanger máš jen v adresáři Themechanger a themechanger ti funguje a používáš ho? Jde mi o soubory: messaggio.exe, messaggio.mscr, themechanger.exe, themechanger.ini a themechanger.mscr.
 ) dotaz: Všechny soubory pro Themechanger máš jen v adresáři Themechanger a themechanger ti funguje a používáš ho? Jde mi o soubory: messaggio.exe, messaggio.mscr, themechanger.exe, themechanger.ini a themechanger.mscr. 

- viz screen viewtopic.php?p=43435#p43435 a funguje to i včetně 3DCars, které však nepoužívám, ale sem tam testnu jejich funkčnost
 - viz screen viewtopic.php?p=43435#p43435 a funguje to i včetně 3DCars, které však nepoužívám, ale sem tam testnu jejich funkčnost 

A když už jsem se do toho dal tal z gruntu. Kromě čistky v souborech jsem udělal mnohém větší v mém sys.txt kde jsem ponechal opravdu jen minimum zápisů. Takže z původního full_sys zbylo pár řádků. Dále jsem vyřadil spoustu dalších nesmyslů které jsem stejně nepoužíval jako milion ikon POi a podobně. Protože je stejně nemám zapnuté k zobrazení na mapě tak jsem ponechal pouze ty standart. V podstatě jsem vyřadil celý adresář UI_IGO8.  Výsledkem je neuvěřitelné zrychlení iGo8.
  A když už jsem se do toho dal tal z gruntu. Kromě čistky v souborech jsem udělal mnohém větší v mém sys.txt kde jsem ponechal opravdu jen minimum zápisů. Takže z původního full_sys zbylo pár řádků. Dále jsem vyřadil spoustu dalších nesmyslů které jsem stejně nepoužíval jako milion ikon POi a podobně. Protože je stejně nemám zapnuté k zobrazení na mapě tak jsem ponechal pouze ty standart. V podstatě jsem vyřadil celý adresář UI_IGO8.  Výsledkem je neuvěřitelné zrychlení iGo8. 

A co expirace?
 A co expirace? 

Zpět na iGO8 verze, patche, update
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků