Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 09 úno 2010 21:14

Já mám nahoře tokový čidlík, ten zmáčknu, a uspí se to, když jdu tankovat. Po nastartování pak ten čidlik zase zmáčknu ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 09 úno 2010 21:22

No jo, ale který? :lol: :lol: :lol: Já tam mám dva :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 09 úno 2010 21:28

zkus oba, aspoň si tu pumpu před uspáním i vyfotíš :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 úno 2010 08:03

Ještě se vracím té "vážné" diskusi o autouspávání
SvoDa píše:uspí se to po nastaveném čase jen když není naplánovaná trasa (je jedno, jestli se powermgm_state=0 nebo powermgm_state=1. uspí se to tak jak tak.
Když mám trasu naplánovanou, neuspí se to a neuspí a to jsem si nastavil 20 vteřin a GPS se ani nehne, signál stabilní. Jakmile trasu smažu, uspí se to po 20 sec. OK.
bez trasy nevadí ani blikající kurzor na mapě, ale s trasou tomu něco vadí - že by plápolající praporek, nebo že by pohybují se šipky u dvou příštích křižovatek ? nevím, ale s trasou tomu něco uspání vadí. je přitom jedno, jestli je to trasa načtená z tras uložených, nebo čerstvě naplánovaná.

psal jsem, že jsem zkoušel všechny možné kombinace těchto zápisů už před časem, co jsem zjistil, že _da verze se neuspávají, ale mám na mapě většinou stále nějakou trasu, takže jsem toto poloviční vítězství nezaznamenal.

S naplánovanou trasou se to uspí, vypadne-li na nastavenou dobu signál GPS, čili mně se to chová se zápisy
powermgm_state=0 ; řízení spotřeby <0=vyp, 1=zap>
power_off_mode=1 ; automatické vypínání <0=vyp, 1=zap>
power_off_timeout=20 ; doba nečinosti pro auto vypnutí (sekundy)

po nastavených 20 sekundách, kdy je navigace v klidu a na místě, takto:

uspí se to bez trasy a bez signálu GPS
uspí se to s trasou a bez signálu GPS
uspí se to bez trasy a se signálem GPS
neuspí se s trasou a se signálem GPS
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 úno 2010 08:20

Tak to máš jednoduchý - nemusíš složitě ručně uspávat tlačítkem, stačí v rychlém menu vypnout GPS, když od šochtle odcházíš mýt nádobí. :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 úno 2010 08:26

To bude asi nejlepší varianta, jen si na to zvyknout :lol: :lol: :lol:
Nebo že bych dal na mapu skryté tlačítko sleep ? :lol: :lol: (nejlépe velikosti 480x272 :?: :lol: )
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 10 úno 2010 11:46

Dane tak s naplánovanou trasou a plným signálem se mi to taky neuspí.
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod SvoDa v 10 úno 2010 11:51

No právě. proto jsem psal, že jsem ty zápisy zkoušel bezúspěšně, proto mne překvapilo, že tobě fungují, jenže já měl při tom testování na mapě stále nějakou trasu a signál mám doma skvělý, takže jsem to uspávání bez trasy nebo s trasou, ale bez signálu nezaznamenal.
No nic, musím holt používat čidlík, jak doporučoval Mirek :D
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 10 úno 2010 11:54

asi ti nic jiného nezbude :lol:
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod amatér v 14 úno 2010 13:16

Nav N Go iGO Amigo (Prestigio edition) v8.4.3.115042 - (Oct 6 2009) pouze 480x272
První verze Amigo, která umí speedwarn dle typu (pouze základní radary - pět ikon)
Obrázek
Dost dobře jsem opět nepochopil záměr léčitele :D data.gro umožňuje právě to zobrazování typu radaru, ale on vloží do branding.gro soubor, který to neumožní :lol: . Pokud to někdo bude chtít provozovat, může do branding.gro ui_igo_easy\common vložit tento proužek
speedwarn.rar

Hodnotu Stripes změnit na 35 (původní je 39).
:lol: :lol: :lol: A aby toho nebylo málo, objevil se doveda, který vytvořil tzv. Igo8.4.3_115042 Amigo Multires, kam napráskal jiná rozlišení, ale tím popřel funkčnost specifických nastavení takže to rozšíření stejně funguje pouze ve 480x272, uživatelé jiných rozlišení mohou být v klidu, o nic nepřicházejí :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil amatér dne 14 úno 2010 15:00, celkově upraveno 2
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update