Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 20:51

amatér píše:Já to řeším ještě tak, že po změně z 8.3.2 na 8.3.4 nebo naopak, nejdříve restartuji Mio. Mám totiž pořád na MFD obě verze s vlastním content a společné mapy na SD. Pokud jen vypnu jednu a zapnu druhou je to pomalé, pokud po ukončení jedné a před startem druhé provedu restart je vše OK.

Miro, fakt ti ta _da fakčí nezpomaleně po resetu MIO (hardresetu= dlouhý stisk+úplné vypnutí a pak znovuzapnutí nebo softresetu=dlouhý stisk+restartování) :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 led 2010 20:54

Pokud jsem nepřepínal nic to neovlivňovalo, ale pokud jsem začal přepínat tak to začalo i špatně nabíhat. Tak jsem zkusil ten soft restart. Ostatní jsem popsal vedle. viewtopic.php?f=7&t=901&p=37332#p37331
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 20:56

Já to četl. jen mne zajímalo, kterýže reset to byl a zdali to opravdu pomohlo natolik, že se ti to nezpomalovalo (myslím ta _da verze :lol: )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 led 2010 20:59

Podle mého tam bude opravdu nějaký konflikt na způsob Micsan × Gurjon ... prostě soudruzi z Maďarska používají stejné názvy pro jiné věci a naopak ;)
Ale pouhý restart (soft) na to nestačí - když jsem přešel z 93112 na 102680 (výměnou EXE a DATA.ZIP), začalo to zpomalovat. Po přechodu zpět to bylo ještě horší (i bez příjmu TMC). A restart po výměně verzí považuju za samozřejmost. A v šochtli zásadně povozuji jen jednu verzi - vždy na MFD, pro rozsáhlý content si sahá i na kartu, ale druhou verzi nikdy nedávám.

Po vyčištění MFD a nové instalaci 8.3.4 je vše OK a TMC nemá na rychlost žádný vliv.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 21:02

OK. Čistou instalací iGO8, jak jsi psal předtím vedle, popř. novou instalací, jak píšeš zde pak myslíš co ? Smazání obsahu, nahrání zálohy bez čeho ?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 led 2010 21:08

No konkrétně jsem zformátoval MFD ;)
A zálohu jsem žádnou nepoužil - iGo8 přímo z "továrny", žádné SAVE a podobné věci jsem k tomu nekopíroval. Použil jsem (kromě "externalit" jako jsou APP, Extension, Utility, Content, ...) ze starého obsahu jen UI_IGO8 a BRANDING.ZIP. A to UI_IGO8 jsem přejmenoval na UI_IGO8_DA.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 21:15

JJ, to, že tím vyčištěním MFD myslíš formát jsem pochopil již předtím, mně šlo o tu "továrnu" :D
Jen mne stále zajímá, jestli vůbec existuje někdo, kdo se střídáním verzí vs. zpomalení _da verze nemá problémy a popř. jak se mu je podařilo odstranit vyjma komplet čistky. ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 10 led 2010 21:23

Ale problémy s TMC už měly i některé předešlé ne DA verze a vždycky jsme tady zkoušely různé ekvilibristiky a nikdy nic nezabralo. Sám jsem vždy zkoušel úplně osekanou čistou verzi, různé data.zip apod. a nic nepomohlo...
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2010 21:35

humbuk píše:Ale problémy s TMC už měly i některé předešlé ne DA verze

No to bylo myslím tím střídáním _da a ne_da. Nebo tobě se zpomalovaly i ty verze, kdy ještě neexistovaly _da verze? Tam jsem míval spíš problémy s probouzením bez restartu (u některých), ale to zpomalení se objevilo (alespoň u mne) až s příchodem _da v kombibaci s TMC. Když s tím jedu bez antény, resp. bez TMC, zpomalení u _da verze jsem nepozoroval, takže proto z toho obviňuji hlavně TMC
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod humbuk v 10 led 2010 21:38

Ano problém jsem měl (a pokud si dobře pamatuji tak ne jen já) s TMC a jeho zpomalováním IGO po načtení událostí už dříve něž byly DA verze.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update