Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2010 08:51

Vy pražáci jste moc namlsaní - tady na venkově je těch značek tak poskromnu (v centru Olomouce nejsou vůbec, resp. jsem nenarazil ani na jednu), že musím lítat po dálnici daleko za město, abych na nějakou narazil :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 06 led 2010 09:29

JJ v Praze jich je dost. O víkendu jsem jel ze Kbel na Zličín a těch DA bylo tak 15.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2010 09:47

JJ, to je důsledek dlouhodobého přiživování pragocentrismu :twisted: :lol: :lol:
DA značky je jedna věc, ale ještě tak, kdyby se podle těch NQ map, které to jako jediné zatím podporují, dalo jezdit tam, kde to neznám (stále to naviguje tam, kde se jezdit nedá) a přibylo pár návěští, popř. kdyby podporovaly ty DA značky ty kvalitnější mapy - CEDA či především TA, to by pak bylo výborné :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 06 led 2010 09:54

Já chtěl ten NTQ po ujetí pár metrů vypnout. Pořád mi tvrdil že všechny typy tras vedou přes centrum což je nesmysl protože minimálně "rychlá" je po jižní spojce atd. Tak jsem ty navigační pokyny ignoroval a jel podle sebe. Jezdit se podle toho opravdu nedá. Akorát že je to po Cedě druhá mapa ve které už je nová ulice kde bydlím.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 06 led 2010 10:06

No, vzhledem k tomu, že se CEDA i TA polepšují v četnosti aktualizací (třeba u TA to bylo v roce 2009 verze 02, pak 06 a pak 09), dočkáš se jistě i té nové ulice (pokud to není zahrádkářská kolonie :lol: ) ale hlavně by tam mohli šoupnout ty DA značky :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 06 led 2010 10:09

Já si zatím na CzechRep83NQ_2009Q2 nemůžu stěžovat. Zatím je to jediná mapa, která označuje nezpevněné cesty jako nezpevněné, a tím pádem se jim dovede vyhnout a nemusím si je (třeba v okolí mého bydliště) blokovat. A v Praze a přilehlém okolí jsem ještě na vyloženou navigační chybu nenarazil. NQ taky jako zatím jediná mapa nenavádí k podivnému manévru, kdy v ostatních mapách jednoduché odbočení vlevo je prováděno jako odbočení doprava s následným obratem do protisměru (a to i přes vysokou pokutu za obrat - ono to neříká "obraťte", ale "ostře vlevo").
Ale tahle diskuse patří jinam. Tady už toho nechme.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod expertdb v 07 led 2010 15:47

Ještě ohledně nejnovější verze. Stačí přepsat .exe soubor ,nebo musím použít i ty nové .dll soubory,které tam břibyly ? Co myslíte?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod amatér v 07 led 2010 15:48

Záleží na tom jakou verzi jsi měl pře tím, pokud 120680, stačí jen .exe.
amatér
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 07 led 2010 16:27

Jj,měl jsem 102680 . Ono to jen s tím .exe funguje , jen mě překvapily ty nové knihovny.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod amatér v 07 led 2010 16:33

Tak, teď jsem trchu překvapený já. Jaké? (je tam jen jedna gpstmc.dll), a hlavně v čem je nová?
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update