Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:vovi píše:Vliv TMC na zpomalení je bez diskuse. Včera jsem testoval:
... po zapnutí se během pár minut načetlo několik desítek TMC událostí a bylo vymalováno - odezva na tlačítka zoufalá, překreslování v serpentinách trhané až skokové, po odbočení na křižovatce se 3D zobrazení natáčelo do správného směru po několika sekundách, ... Po restartu vše opět v normě.
O víkendu jsem tu 102ku podrobil testům a s plynulostí navišipky, nebo vykreslováním terénu či silnic či reakcí tlačítek nemám problém dokud nevytáhnu MIO z TMC držáku. Tam vše fakčí OK. jakmile je ale MIO ven z držáku (po načtených událostech), to zpomalení a reakce tlačítek je zoufale pomalá. Po opětovném vložení (uspaného) MIO do napájeného držáku a probuzení, je zase vše OK (bez mezirestartu iGO8).
Zatím stále mi ta 102 nerestartuje .
somik píše:@vovi : Když zmáčknu v režimu navigace tlačítko fotoaparátu, tak to napíše: "Camera" cannot be accesed.Make sure the file is not curently open.If the file is not open, try opening the file from within the appropriate program.
Zřejmě mi někde chybí nějaký zápis. Používám Mio pocket 2.0 (rel.48)
Zpět na iGO8 verze, patche, update
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník