MSND je emerická a PLACENÁ záležitost...
Pořád ho chceš?

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
vovi píše:Tou kartou to bohužel není. Já mám jen jedno iGo v MFD, na kartě jen content, který už se do šochtle nevešel. Instalace do MFD dělám vždy čisté - tedy kompletní, včetně výmazu SAVE (a nejraději po hard resetu). A ta stodvojka se prostě chová jinak (TMC ji zpomaluje), než třeba 93112, na kterou jsem jezdil ještě nedávno (a které se zase budu dnes vracet); a když vytáhnu kartu, tak to jenom ukáže méně map v seznamu.
Lakva píše:Ivo K píše:Jednou se mi i zobrazila hláška, něco jako: Nedostatek paměti, upravte parametry trasy pro uvolnění paměti.
S tímhle jsem se párkrát setkal taky - bez vyjímky když jsem si někde pouštěl iGo abych si předplánoval trasu, a nechal jsem při tom v paměti minimalizovaný harampádí jako audio přehrávač nebo kalendář (používám SBSH a ten pamětí nešetří). Potom když dám buď multiplan, nebo nějakou opravdu dlouho trasu, nebo hodně VIA, tak to tohle během výpočtu vyhlásí - a pak fakt nezbývá, než tu paměť uvolnit.
Pokud ale někam jedu, tak paměť uvolňuju vždy. V 95% případů to stačí a iGo jede v poho, ve zbývajících 5% asi něco zůstane v paměti viset, ale pak se to začne celý sekat a do 3 minut to stejně restartnu a pak už to jede...
Takže stodvojka má asi fakt s pamětí trable, nebo to s dočasnými daty přežene použitej skin...
Lakva píše:Dane, tak já Vojtu doplním:
MSND je emerická a PLACENÁ záležitost...
Pořád ho chceš?
Zpět na iGO8 verze, patche, update
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků