Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod a.mroz v 22 zář 2009 20:01

Ivo.K ta hlaška: Nedostatek paměti, upravte parametry trasy pro uvolnění paměti. se mě zobrazovala kdyz jsem dal simulovat cestu kamkoliv do Francie nebo podobne dalky,. rikal jsem si ze je to treba ze me chybej nejaky mapy ale nebylo to tim, tak jsem zkusil vymenit za jinej data.zip a branding.zip 102608 a uz me to funguje.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2009 20:04

I já.Mám v garáži dva snad jednou použité.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Lakva v 22 zář 2009 20:30

Ivo K píše:Jednou se mi i zobrazila hláška, něco jako: Nedostatek paměti, upravte parametry trasy pro uvolnění paměti.

S tímhle jsem se párkrát setkal taky - bez vyjímky když jsem si někde pouštěl iGo abych si předplánoval trasu, a nechal jsem při tom v paměti minimalizovaný harampádí jako audio přehrávač nebo kalendář (používám SBSH a ten pamětí nešetří). Potom když dám buď multiplan, nebo nějakou opravdu dlouho trasu, nebo hodně VIA, tak to tohle během výpočtu vyhlásí - a pak fakt nezbývá, než tu paměť uvolnit.
Pokud ale někam jedu, tak paměť uvolňuju vždy. V 95% případů to stačí a iGo jede v poho, ve zbývajících 5% asi něco zůstane v paměti viset, ale pak se to začne celý sekat a do 3 minut to stejně restartnu a pak už to jede...

Takže stodvojka má asi fakt s pamětí trable, nebo to s dočasnými daty přežene použitej skin...
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 22 zář 2009 20:46

Ivo K píše:Musím bohužel konstatovat, že se mi verze 102680 chová naprosto stejně jako vám. :(
"Línost" C720 je po načtení TMC události tak hrůzná, že se mi občas nestačí vykreslit ani silnice(hlavně při jízdě po městě) a to ani nemluvě o tom, že navišipka poskakuje jako po nějakém rastru.
....

Dnes jsem zkoušel zkoušel do verze 102680 dát data.zip a branding.zip z verze 8.3.2, jinými slovy exáč z 8.3.4.102680 namísto exáče z 8.3.2 :lol: (skin Gurjon 6.11_tSi_da) a iGO8 v pohodě jede (bude to samozřejmě tím, že všechny _da zápisy z _da data.zip jsou v .ui souborech ve skinu).
Nasimuloval jsem svou oblíbenou Paříž s neoblíbenými mapami NQ jestli funguje dopravní značení - funguje vše OK.
Neměl jsem ale možnost nechat načíst TMC události, jestli to i takto "zlenoší".
Mohlo by to být totiž něčím v origo data.zip a nemuselo by to nutně souviset s iGO8.exe této verze
Kdo můžete, odzkoušejte a dejte vědět, já nechal držák v autě.

@IvoK - píšeš, že ti ta 102680 stále restartuje na kartě :?: :o Zkus jinou kartu. Mně to pomohlo - viewtopic.php?p=30381#p30381
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 05:50

Tak to bohužel nepomohlo, zakopaný pes v rámci toho zpomalování iGO8 po načtení TMC událostí je v iGO8.exe verze 8.3.4.102680, kdy použití "starého" data.zip z 8.3.2. nepomohlo :( :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 23 zář 2009 05:59

Taky jsem to zjistil. Tak se asi zatím vrátím k 93112 a budu doufat, že to MS (Maďarští Soudruzi) vyladěj dřív, než budeme mít český data pro Histspeed ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 06:10

JJ, taky doufám. Ty histspeedy považuji za převratnější "vynález" než to dopravní značení (Driver Alerty).

Jinak kluci, ta vaše 93112 vám na kartě nerestartuje ? (nebo to máte na MFD ?) Já mám stále na MFD nostalgickou a spolehlivou a multimediální 53558 a proto se na SD držím těch nových verzí, které nerestartují (64, 73, 97 a 102).

Mimochodem, ideální by pro naše MIO byla verze multimetiální, s DA, s MSND a s histspeed v mapách TA ;) Vyslyší mne někdo :?: :!: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 23 zář 2009 06:47

MSND je ale jen severoamerická záležitost :(
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod oltcit v 23 zář 2009 06:49

V noci sa mi stala zaujimava vec,najprv mi na miestach kde nic nemalo byt sa objavila znacka(driver alert) vysokej zveri(priamo v Nottinghame :o sice lisky a jazvece tam behaju uplne standartne po uliciach a o kralikoch ani nehovorim,tie su vsade,ale islo o tu znacku,potom sa znacky zacali objavovat nejak divne,skratka na miestach kde nemali byt,alebo mali byt ine,tak ma nieco napadlo a vytiahol som SD kartu z PDA(iGO bezal z CF karty) iGO sa restartovalo a pri starte spadlo na nejaku chybu.Tak som SD nechal nezapojenu a slapal som len CF karte a zaujimave,ze problemy ustali,vsetko bolo korektne.Tak ma napadlo s touto udalostou,ci vase probleny s TMC a spomalovanim nerobi prave to,ze skoro kazdy z vas ma instalacie aj v MFD,aj na karte,ono si to evidentne siaha aj na kartu,aj ked to pracuje z ineho uloziska(MFD ci CF v mojom pripade) Otestujte si 102xxx len z MFD bez zasunutej karty,hmm :roll: :?:

PS vsimol som si aj fakt,ze pri aktivnom Histspeed zmeni sa farebne prevedenie ciest(aby boli lepsie viditelne tie farebne udaje),bez ohladu aka sa pouzije farebna schema,na obrazku to je pekne vidiet. :o Koniec hlasenia. :mrgreen:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 06:54

@oltcit: já mám 102 na SD a na MFD mám úplně jiné igoá (53558), takže si myslím, že není možné, aby se to v takovém to případě ovlivňovalo, ale "čistý běh" verze 102 na MFD bez vlžené karty jsem netestoval, tak to nemohu říct určitě. Navíc v ČR a ani na SK ty DA a ani histspeedy v mapách NQ, natožpak TA neexistují, takže se to ani nemá jak ovliňovat.
DA a histspeed funkce můžeme testovat jen při průletech po zahraničí.

@vovi: No právě :( Když už si sem např. přes TV H@vna taháme emerickou kultůru, radary, a podobné zbytečnosti, co sem přitáhnout něco užitečného :?: :D
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update