vovi píše:Teď už bez žertíků, Oltcite!
Provedu
Tak vazeni, vec sa ma takto,testoval som to zatial na mape UK,NVQ1.Su to vlastne rychlostne profily ciest v urcitych casovych intervaloch,zrejme nejak spracovane z dlhodobeho hladiska(ale to uz vieme vsetci,ze?)Na samotnej mape sa to prejavuje rozlicnou farbou a dokonca hrubkou v zavislosti na vytazenosti cesty(myslim si ,ze postupnost zelena,hneda,cierna=mala,stredna,tazka prevadzka ale je mozne ze to bude zavisle na pouzitej scheme(ja som pouzil Reality View)) cize je mozne uz pri samotnom planovani si zvolit lepsiu trasu z hladiska prejazdnost,a ze to funguje som otestoval na znamych usekoch v tejto dobe zapraskanych autami a porovnal som to este aj s aktualnou dopravnou situaciou cez TMC(vid prilozene screeny) Apropo toto si mozte pozriet aj sami vo svojich zariadeniach(nemusite byt kvoli tomu v UK,ci D.) Prepocty trasy to robi s ohladom na tuto situaciu(konecne som dosiahol stav,kedy ma to pusti pri NV mape dole po dialnici a nie cez okresky ako doteraz.Vlastne je to len rozsirenie kvality map. Ohladom ale systemu IQ u TT si myslim,ze je to ine,myslim si totiz,ze TT cerpa aktualne udaje tusim z koncentracie mobilnych telefonov v sledovanych usekoch a tieto info po spracovani posiela zasa cez GPRS na mobily uzivatelov,ktori maju tu sluzbu zaplatenu. Cize podstatny rozdiel,ale urcite aj tak krok vpred.Vecer si to potom overim este v ostrej prevadzke.Mimochodom,tie data davaju celkom zabrat pri vypoctoch,odhadujem 2-3x dlhsi cas. Teraz uz len treba zakomponovat nastavovanie parametrov pre HS do skinov(zatial to mame len v sys.txt.
Koniec hlasenia a idem spat,lebo vecer dopadnem ako vcera v noci,ked som 8hod. sichtu robil 12 hod. lebo som spal na kazdej layby.OT.Majte sa.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.