Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 15 zář 2009 23:51

Vždyť tam máš všechno 2x, jak už popisoval Dan. Bere si to ještě od někud jinou licenci. Jaster už to taky popisoval, na MFD měl jen novou licenci a addOns, a četlo mu to ještě druhou licenci z SD.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 15 zář 2009 23:55

No jo, ale já všechny licence z MFD i SD vymazal a mám jen ty dvě v 102680 :o
Nepomohlo ani smazání device.nng :? . Stále 8/8 :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod a.mroz v 16 zář 2009 05:04

Kdyz me neco takhle zlobi vseobecne me pomuze smazat obsah Save, tvrdy restart zarizeni a znova vlozeni karty. A od jiste doby kontroluju jak uchyl pokazdy ten zamykaci cudlik na karte :) uz me parkrat vypek.
--=MIO C520=-- My Flash Disk iGO8 8.3.2.64873, Na SDHC 8GB
iGO8 8.3.4.102680, GJ_6..a vejs, mapy TA a Navteq.
HTC Desire S android 2.35 iGO NavGear 9.6.7.235654
a.mroz

Příspěvekod SvoDa v 16 zář 2009 05:49

fmilan píše:No jo, ale já všechny licence z MFD i SD vymazal a mám jen ty dvě v 102680 :o
Nepomohlo ani smazání device.nng :? . Stále 8/8 :lol:

opravdu jsi je vymazal, nebo přesunul jen někam jinam na kartě?
Když se podíváte na zelené screeny, co jsem tu dával já a na ty zlaté, co sem dával fmilan, máme tam ty samé licence, jenže on tam má worldwide i addons licenci zobrazovanou dublovaně, čili každou 2x
Jak psal amatér a jak píšu pořád dokola i já, ti co mají u té 102680 verze stánek licencí 8, mají ty licence 2x. To vysvětluje, že jim to dává 8 stran a nikoliv 4.
4 stránky jedněch licencí x 2x jejich zobrazení = 8 stránek dublovaných licencí (pokud dobře počítám).

SAVE by neměl s licencemi co dělat, ale je možné, že by mohl pomoci hardreset.

Je tu vůbec někdo, (kromě mne a Mirka), kteří mají u verze 10680 se správnými licencemi 4/4 :!: :o :?:
Nicméně 8/8 nebo 4/4 s těmi samými licencemi je asi šumafuk a debatu na toto téma asi zbytečně natahujeme :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod oltcit v 16 zář 2009 06:40

No,ja mam teraz iba 3/3 :lol: :lol: :lol: a nehovorte mi prosim,ze to kvoli tomu,ze to mam na "stojaka" :mrgreen:
PS: SvoDa prosim Ta,preco mi nezobrazuje udaje o povolenych rychlostiach v Country Info(videl som ich na Tvojich obrazkoch z prvej strany topicu)?? Treba tam dohrat nejake subory s tymi datami? Videl som to aj u nejakych francuzskych skinov(mali to v xhtml tusim...)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod vovi v 16 zář 2009 06:43

@humbuk: Ještě k tomu zpomalení - nejspíš to bude nějaká chybka v práci s pamětí. Já si včera vydatně hrál s různými nastaveními a vyhledáváním ve všech možných mapách a dnes ráno (po uspání a probuzení) ta 8.3.4 reagovala neuvěřitelně pomalu - při jízdě totálně nestíhala překreslovat, dokonce i Adam mi koktal a zadrhával. Hard reset ale vše spravil a teď už zase iGo běhá svižně. Nejspíš soudruhům něco někde uteklo a paměť se postupně plní. A možná to bude souviset i s tím TMC - je fakt, že vždycky po jízdě (jindy šochtli v TMC držáku nemám) se mi zdá, že je to zase horší než před jízdou.

A viditelně pomáhá i samotný restart iGo. Ale při jakémkoliv restartu mi zase štve chování GJ - o tom ale v příslušném vlákně.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod vovi v 16 zář 2009 06:45

@oltcit: nezlob se, ale je to kvůli tomu "na stojáka". Naležato se vejdou 4 licence na stránku, nastojato 5. A když jich je 15... :lol: :lol: :lol:

A to country info má ve své složce v extensions také .INI soubor, ze kterého se ty hodnoty berou. A protože to vznikalo péčí středo- a východoevropanů, tak je možné, že tam údaje pro Anglii nejsou. Mělo by to stačit dopsat, jen pozor: označení země se musí shodovat s kódem, který používá iGO.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 16 zář 2009 06:55

@oltcit:Budeš se divit, ale je to tím, že to máš na stojáka, bo těch licencí je 15, proto máš plné 3 strany po pěti, kdežto jak vidíš na mých screenech s obrazovkou na ležato, mám 3 plné strany po čtyřech + na 4. straně 3 řádky (=15 :D )

K těm hodnotám ConutryInfo - vše lze editovat a další státy doplňovat v souboru CoutryInfo.ini a opravdu chybí dost států, Gurjon to zatím dělal jen tam, kde měl dispozici údaje a to ještě některé nebyly košér.
Poslal jsem mu ty údaje od Beckera, který to CoutryInfo má taky a určitě to Gurjon použije pro aktualizaci svého CountryInfo, bo Becker tam má navíc i poviný hasičák, žárovky, vestu,...

Mužeš si však údaje pro stát, který tam není snadno doplnit-doplň si do sekce
<script Set_Country>
řádek pro GBR="Spoj. království"
else_runif $1 L"_GBR" 'run Info_GBR'

a pak si dopiš analogicky celou sekci jako je tomu u ostatních států
;- Spojené království --------------------------
<script Info_GBR>
gj_ci_SpeedCity.text "60"
gj_ci_SpeedOutOfCity.text "90"
gj_ci_SpeedMotorway.text "90"
gj_ci_SpeedAutostrada.text "130"
gj_ci_RoadTax.set 1
gj_ci_Lights.set 1
gj_ci_alcohol.text "0.0"
gj_ci_Comment.text "7 d.,6.2 E."
</script>

co tam napsat je jasné:
rychlost ve městě
rychlostmimo město
rychlost na silnici pro motorová vozidla
rychlost na dálnici
dálniční známka 0/1 (ne/ano)
povinné svícení 0/1 (ne/ano)
povolená hladina alkoholu v krvi v promilích
období (nejkratší) a cena dálniční známky (když není a platí se jen mýtné, napiš do uvozovek jen n/a

EDIT: vovi byl rychlejsí, já se moc rozepsal :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod oltcit v 16 zář 2009 07:16

si robite zo mna prdel :evil: to fakt 3x5=4x3+3 :?: az taky stary niesom a v matike som bol dobry. Jo a diky za tie info o Country,volaco si podopisujem,ono je to hlavne dobre pri prechodoch hranic,ved na to to je aj primarne urcene.Akurat si spravim dve verzie,jednu pre osobaky a druhu pre trucky.
PS pridam este maly reportik,pri povoleni rezimu truck(myslim v sys.txt )neukazuje vobec povolene rychlosti,iba pri speedkamerach je funkcna indikacia prekrocenia.
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod fmilan v 16 zář 2009 11:13

[quote="SvoDa"]
opravdu jsi je vymazal, nebo přesunul jen někam jinam na kartě?

Těma šachama se mi to v noci celé kouslo :x , takže přehraju a ještě jednou vyskouším.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update