Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 09:34

Jasně, ale z toho tvého screenu ( i z pohledu na :arrow: :idea: ) jasně vyplývá to, co píšu v předchozím příspěvku.
Máš tam přimíchané i jiné licence :!: a nemáš tam jen ty dvě.
Vyfotil jsi stránku 7, kde končí worldwide s posledními čtyřmi znaky 7TPK a začíná addons s Y2FD a vsadím se, že prvních pár stran bude úplně jiný worldwide (třeba s těmi s posl. znaky 6WNB, jak jsem výše nafotil, když tam necháš i nějakou starou licenci) - proto máš 8 stran :!: a ne 4 :!: Smázni to, co tam nepatří (a je tam zcela zbytečně) a uvidíš ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 15 zář 2009 09:47

Ok,ok.Ovšem nerad bych se pletl,protože jsem testoval jenom tu novou licenci a nenaběhlo mě to vůbec a dohrál jsem jen ten worldwide a :?: mám pocit,že tam bylo 8/8.Nechcu tu něco tvrdit,ale doma na to kuknu.Je pravda,že jsem nepromazával SAVE,ale tam by snad zakopaná sobáka neměla být.Kuknu doma a dám vědět.
Edit:Kolik má ta "nová"worldwide b :?: Mě ukazuje 14437b......A to mají všechny,který jsem dodnes používal.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 10:45

V SAVE problém být nemusí, ale může být v tom device.nng, co je taky ve složce licence a to se neustále aktualizuje

Jinak tren worldwide....lic , má opravdu 14437b a je z 12.6.2008 (to datum ale není rozhodující)
Addons má 765 b a je z 27.8.2009.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 15 zář 2009 13:52

Přátelé hluboce se Vám všem které jsem mystifikoval omlouvám ale já skutečně viděl to co jsem psal a skutečně jsem v adresáři na MFD měl ty dvě licence. Jenže mě nějak nenapadlo že by si iGo8 sahalo pro licence současně i na SD kartu. :?
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 14:59

Omlouvat se nemusíš, my jsme se na srazu jen bavili tím, jak se s Deussem pevně držíte těch 7/7 nebo 8/8 ;) :D :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 15 zář 2009 15:27

Tak teď mě Jasper dostal.Já máznul vše a nechal jen ty dvě o kterých se tu mluví a fakt mám8/8 a u addOns je u všech na konci .......-Y2FD a u WorldWide je u všech!!!!! na konci 7TPK.Ale mám igo8 aji v šochtli a tam je jedna jediná licence a to LCP_43J_FEU.
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 15 zář 2009 15:32

To je od Vás hezké že jste se bavili na náš účet. ;) Ale pomoz mi s jednou záhadou. Pochopím že si to sáhlo na SD a proto jsem viděl těch 7 stránek. Jenže na SD mám dost rozsáhlou sbírku licencí a když spustím iGo z karty tak vidím těch stránek 27 :shock: Ale hlava mi nebere to že si ta verze na MFD z karty vzala jenom něco :?: :o
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 15:44

Já mám taky iGO8 na MFD a další na SD, ale schválně, aby si do sebe nešahaly se ani jeden adresář nejmenuje iGO8 a tím je to vyřešeno.

Jak jsem zde psal a fotil - můžeš tam mít licencí kolik chceš, ale jakmile máš worldwide, budeš mít stránek licencí hafol, ale všechny se budou jmenovat worldwide.
Stejný problém má Deuss, který má nejspíš iGO8 na MFD a iGO8 na SD a jmenují se stejně a stále má na MFD i licenci LCP_43J_FEU a ne a ne a ne ji smáznout, aby konečně viděl v iGO8 na SD ty 4/4.

P.S. na srazu jsme se na Váš účet bavily jen chvilku, ale i po srazu se vy dva o tu zábavu stále krásně staráte i nadále :lol: :lol: :lol:
Kvůli komu jsem sem asi dával ty screeny a popisy :!: ;) :D :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 15 zář 2009 15:50

Dane,já psal,že mám jednu licenci přímo v šochtli....Ale mám igo8 aji v šochtli a tam je jedna jediná licence a to LCP_43J_FEU.Jinak na kartě už mám jenom ty dvě.
A jak to v té šochtli bez té jediné chudačky licence pojede??
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2009 16:03

Kurnikšopadonevetrkrucajselement - vyhoď tu jednu chudačku z iGO8 na MFD jen na tu dobu, co si pustíš to iGO8 z karty, aby jsi zkouknul ty správné licence. Až si ověříš, že tam je opravdu jen 4/4, tak si tu chudačku do MFD vrať :!: :D
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update