Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod mkb v 28 srp 2009 11:55

Ještě k mému minulému příspěvku. Pod ten most ně to nepustilo ani pěšky. Smazání Save a několik různých restarů nepomohlo. Dokonce jsem i mapu přehrál. Nic.
Nakonec jsem ze sys.txt smazal ty řádky z Amatérova příspěvku a začalo to konečně fungovat. Pod tím mostem už osobákem projedu, ale autobusem ne. :!: :!: Kam se ta výška zapsala - nevím. :!: :!:
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 28 srp 2009 12:18

Ještě jedna hloupost zápisy do sys.txt jsi zkoušel u nové verze 102680 s původním data.zip? Nebo u nějaké předešlé?
Naposledy upravil amatér dne 28 srp 2009 12:22, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 28 srp 2009 12:21

Tak jsem místo oběda tu půlhodinku experimentoval a nenašel jsem při pozapínaných těch funkcích nic, co se nezobrazovalo normálně - žádné nové značky či něco podobného.
Zkoušel jsem i v data.zip a skinu přepsat ui_igo8_da na ui_igo8 a hlásí to chybějící soubory v ui_igo8_da, takže tudy cesta nevede, musely by se asi ještě dohrát ctype.dat and FFkeymap.txt , jak se o tom píše na inspiračním fóru - tam se ale popisuje, jak starý data.zip přepsat, aby fungoval pod touto verzí, nicméně, já se vrátil ke starému data.zip (10c) a branding a používám z této nové verze jen exáč a zatím to jede spolehlivě bez samovolných restartů po uspání či čemkoliv jiném, ikdyž samozřejmě nemám v menu ty "nové funkce", což mi nevadí. Skvělé je, že chytám signál GPS hluboko v budově, kde předtím tečky satelitů ani nezežloutly.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mkb v 28 srp 2009 12:52

@ Amatér
Zkouším to s (k verzi 102680 příslušným) data.zipem.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 28 srp 2009 19:20

SvoDa píše:... já se vrátil ke starému data.zip (10c) a branding a používám z této nové verze jen exáč a zatím to jede spolehlivě bez samovolných restartů po uspání...

Tímhle jsi mě perfektně nabudil, ale po autoodpočtu do uspání a po probuzení mám stejný problém jak jsem popisoval výše. :cry: Takže já zvostávám u 93112 :ugeek:
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 28 srp 2009 20:50

Na inspiračním fóru JM objasnil otázku kolem nových funkcí.
Obrázek
Licence pro v102680 je ještě v testovací fázi, plná licence bude uvolněna až bude prokázána její 100% funkčnost. Všimněte si hlavně pravého horního rohu (8/8), a potom si porovnejte počet stránek na své navigaci ;) , možná se opravdu máme na co těšit. ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod harweyko v 28 srp 2009 21:19

SvoDa píše:S tou značkou jsem měl na mysli tento proužek:
"picture deleted"
Ten zákaz vjezdu do jednosměrné ulice jsem myslím nildy nezahlédl.

Myslím ale, že jsem v jiném data.zip neviděl toto, co je v tom k té verzi 8.3.4.102680
"picture deleted"
ale můžu se plést a přehlédl jsem to. Ve starých verzích jsem to však v koptíku nikdy neviděl.
Jelikož se však jedná o soubory diricon_xxx jedná se ale nejspíš o nějaké doplňující informace v poli příští (přespříští) manévr.
Je taky docela možné, že ty "funkce navíc" nejsou simulovatelné v průletu/simulaci (podobně jako radary), ale že bude chtít polohu GPS v daném místě, ale to je jen spekulace.

No predpokladam ze tie nove funkcie budu smerovat hlavne k tymto dvom obrazkom v data.zip-e (sorac ale su pekne velke na zobrazenie):
da_pictograms.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
harweyko

Příspěvekod oltcit v 29 srp 2009 15:59

Hm nuz venoval som tejto novinke kusok casu vcera,aj dnes a len tolko k tomu.Najprv som pouzil len exac,zapis do sys.txt,navolil som trasu cez vahove obmedzenie a hned mi to ponuklo korektnu trasu.Srdce mi poskocilo v radostnom ocakavani,pretoze tato funkcia mi chyba k dokonalosti na iGO,zial potom som zmenil typ vozidla,aby som otestoval spravnost zmeny a potom sa to uz len sypalo a sypalo,bez ladu a skladu,stale roznorode vysledky,ziadna presvedciva akcia,podobne ako kolegovi predomnou. Dnes som to uz spravil inac.Vzhladom k tomu,ze dodavany a nutny data.zip a branding.zip nepodporuju ine skiny,v ktorych sa da navolit ako vozidlo truck,tak som skopiroval ui_igo8_da,ctype.dat,FFkeymap.txt do stareho data.zipu,branding som nechal novy.Teraz sice idu vsetky skiny(aspon myslim) da sa menit vozidlo,ale nepouzije volbu zo sys.txt na dopravne obmedzenia.Tak ma napadlo ci ten zapis nema byt nahodou len ako vygenerovany zapis v SAVE,po navoleni v menu pristroja(ktore tam ale nieje) lebo v sys.txt by predsa fungoval ako stala volba a cize pri privotnom spusteni by to sice nacitalo(tomu by zodpovedala aj spravna funkcia pri mojom skusani) ale neskor by nefungovala zmena typu vozidla(aj ked v navigaci by vizualne bola zvolena) ale v skutocnosti by natvrdo bol stale truck. Co si o tom myslite? V kazdom pripade nas cakaju nove, svetle zajtrajsky :) ;) :idea:
Aktualne Zenfone 2,Z3580,4GB RAM,64GB ROM,iGO Nextgen+ Pongo skin
rezerva Wayteq X980BT+ TMC RTA3000 by NaviGear(hacked),PRIMO_9.6.13.405512,skin Dimka174.a. Tomsoft
Nostalgia
Loox720,GNS5843TMC,CF4GB-iGO 8.3.4.117940,GJ6.14b3.p_DA
oltcit

Příspěvekod amatér v 30 srp 2009 14:09

O dva příspěvky výš jsem psal proč to zatím nefunguje,byl jsem dva dny mimo dění, tak nevím zda se to již změnilo,pokud ne je potřeba počkat na licenci, která povolí užívání této funkce.
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 30 srp 2009 16:06

Licence na netu jsou (pokud je to ono), ale nenašel jsem nic free.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update