Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2009 16:03

@mddmirek
Vždyť tady máš celé vlákno o 3D budovách a Mirkovu(Amatérovu) super, špica, HiFi porovnávací tabulku! ;) :D :D :D
Víš co mu to dalo práce? Mrkni se do toho vlákna: viewtopic.php?f=9&t=131&start=141
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 10 čer 2009 17:11

Na inspiračním fóru se už nudí tak fakeují :lol: :lol: :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mikels v 10 čer 2009 17:14

Jo jo zrovna jsem na to taky včera koukal :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mikels
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Lakva v 10 čer 2009 18:58

No, kdybych si s tím hrál já, asi by tam spíš stálo "May 29 2029" ;-)
Lakva

Příspěvekod amatér v 10 čer 2009 19:05

Na druhou stranu je ale pravda, že na tu první fabulaci se chytlo spousta lidí :D , a kdyby se autor druhého obrázku hned nepřiznal, už by zase běžely dohady o tom ,kdy ta verze bude venku, a co všechno bude umět. :lol:
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 24 čer 2009 06:23

Posledních pár dnů jsem projížděl všechny možné verze iGO8.3.2xxxxx s tím, že mi šlo o korektní chování především po probuzení z uspání při běhu na S.D kartě. Pořád mi z toho vychází jako bezproblémové z těch novějších pouze 87762, 73871 a 64873. Jak už psal vovi, ty první dvě jsou navíc identické a liší se jen datem. Ostatní verze jsou nestabilní a ne vždy, ale sem tam restartují.
Zkoušel jsem to na čisté kartě s minimálním sys.txt, bez mortsciptů,...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jfroly v 27 čer 2009 20:06

SvoDa píše:Takže to vypadá, že to nebere samostatné exáče pokud jsou přímo ve složce games, ale jen tehdy, pokud jsou v podsložce :?: , tzn. např. games/pentagon/Pentagon.exe :?:

EDIT: tak jsem to prověřoval a fuguje to je na exáče, takže nelze mít jen linky, což znamená duplicitu se složkou APP.
Nebo přejmenovat složku APP na GAMES a poupravovat si všechny linky v ppath.txt nebo changerech volání talčítek ve skinech.
Nebo, pokud chci přísl. aplikaci volat z tohoto menu a nikoliv ze skinu či odjinut, přesunout do složky games.
V tomto menu se pak objeví tlačítka těch aplikací, jejichž .exe soubory jsou v příslušné podložce a připadně vším, co k ní patří.
Takže např. umístění aplikace printscreen (aplikace má jen exáč)
na MFD máš-li obsah iGO8 v miomap/miomap bude v My Flash Disk/MioMap/games/psc/psc.exe
na MFD máš-li iGO8 přímo v rootu MFD My Flash Disk/games/psc/psc.exe
na SD, máš-li igo8 přímo na SD bude v Storage Card/games/psc/psc.exe

Mne to celkom takto neslo. Mam IGO8 v My Flash Disk/miomap/miomap. Ked som dal games do My Flash Disk/miomap/games, tak tlacitko bolo stale vysedene. Rozbehlo sa to az ked som skusil dat games do rootu: My Flash Disk/games
jfroly

Příspěvekod Mio-Treo.info v 30 čer 2009 21:06

Tak tu máme zase jednu PNA verzi upravenou i pro PDA >>> iGO 8.3.2.90500 (May 20 2009) ;) Zkoušel jsem ji testnout, ale zdá se mi pomalejší, nežli ta poslední, kterou používám >>> iGO 8.3.2.93112 (Jun 8 2009)

Obrázek
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G | Lenovo Tab P11 | Mio C720 | Mio H610
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor

Příspěvekod amatér v 30 čer 2009 21:17

Uvidíme, já preferuji JM :D Ale do archivu jde také.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 30 čer 2009 21:19

Nicméně, jeli to PNA, mohly by absentovat restarty po probuzení. Když nic, tak další do sbírky :lol:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update