Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod puamik v 09 kvě 2009 20:31

mám 8.3.2.64873. To, že POI zpomalují znám jíž z Miomap, ale v tomto asi problém nebude. To by mělo vliv na výpočet nové trasy, ale ne na to, že kliknu na nějaké tlačítko a musím nějakou dobu čekat než navigace zareaguje. Ale po pár minutách, určitě do 5 minut, se navigace vzpamatuje a pak už funguje normálně.
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod Lakva v 09 kvě 2009 20:44

Ale ono to právě tak je!
U iGo přidané kategorie POI neovlivňují dobu výpočtu trasy obecně (aspoň jsem to nikdy nepozoroval), zato zpomalují reakce i veškerou další činnost iGo po startu tak dlouho, dokud se všechny nenačtou. Horší to je, když se přidají nové kategorie (to se musí indexovat), ale i pak to trvá nezanedbatelně dlouho. Hádám, že se ty indexy aspoň ověřují...
Ověř si to sám - adresář s KML přejmenuje na něco jiného a zkus iGo spustit ;-)
Lakva

Příspěvekod SvoDa v 10 kvě 2009 06:40

JJ, taky jsem s tím kdysy zápasil, ale nenapadlo mne, že puamik, který zrovna s iGO8 začíná již stihl nahrát do iGO8/conten/userdata/poi nějaké .kml.
Když jsem taky kdysi experimentoval s .kml byly dny, kdy to jelo OK a pak období,kdy byly odezvy tlačítek pár minut po startu dlouhé.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lakva v 10 kvě 2009 09:32

No, u mě je to nejhoší když před jízdou zapomenu přepnout na profil "Auto" - to potom přepnu, phoneAlarm ještě dodělává potřebané akce, natahuje zvuky a přepíná nastavení v systému, ale já už mu do toho startuju iGo, a po načtení se ještě dotahujou POI - na 400 MHz s asi 15 samostatnými kategoriemi klidně 3 minuty, než to začne reagovat normálně.
Na druhou stranu protože mám trasu většinou připravenou už dopředu a nebo jedu na nějaký na málo tapů zvolený a blízký favorit, tak mi to tak moc nevadí, protože než se vymotám od baráku někam, kde už navigaci potřebuju, tak už to jede v pohodě.
Lakva

Příspěvekod Pedro85 v 14 kvě 2009 14:59

Dobrý den,
zkoušel jsem váš návod vyzkouět, ale nepodařilo se dojít ke zdárnému konci. Chtěl bych se zeptat. Mám Evolve MultiTraxx a podle návodu jsem rozbalil quad.zip a nahrál jsem do ho "data.zip/gfx" a do "sys.txt" jsem přidal těch pár řádků, vypnul jsem a znovu zapnul GPSku a zpustil iGO8 a stále mám na displeji šipku. Můžete mi prosím poradit co dělám špatně? Zkoušel jsem nahrát obsah quad.zip i do těch složek day a night ale stále nic. Záleží také na verzi iGO?
Pedro85

Příspěvekod amatér v 14 kvě 2009 17:48

Pokud dotaz směřuje k tomuto návodu viewtopic.php?f=27&t=50&start=1190#p17412 je potřeba aby přístroj byl na příjmu GPS.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Pedro85 v 17 kvě 2009 10:08

Děkuji za radu ohledně viewtopic.php?f=27&t=50&start=1190#p17412 , ale jestě prosím o další. Když najde navigace signál, tak to napíše Error: Out of memory a iGO se zavře. Mám správně nahraný soubory? (Data.zip/gfx/content.nng,...). Jak je to s těmi řádky v sys.txt? Například car_day="quad.mdl"?? Ten car_day by měl být soubor ve složce gfx? Já ho tam nemám, ani car_day_ghost, car_night_ghost. Zkoušel jsem s tím laborovat, ale vše vedlo k Erroru :cry: Děkuji za každou radu.
Pedro85

Příspěvekod amatér v 17 kvě 2009 10:30

K tomu slouží příloha Quard.rar, tu musíš stáhnout, rozbalit a její obsah vložit do data.zip\gfx
Zápisy v sys.txt např. car_day="quad.mdl" určují jaká podoba navišpky se má ukázat v denním módu. car_day není soubor, ale příkaz.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Pedro85 v 17 kvě 2009 11:07

Jsem z toho tedy zmaten. Soubor Quard.rar jsem stáhnul a rozbalil. Rozbalená složka Quard obsahuje soubory "content.nng", "quad.mdl", "quad.tex",... Tyto soubory jsem překopíroval do složky gfx souboru data.zip a nahrál a přepsal původní data.zip v navigaci a stále Error. Ve složce "gfx" budou rovnou soubory "content.nng", "quad.mdl", "quad.tex",... Nebo to má být "Data.zip/gfx/Quard/content.nng,... ?
Pedro85

Příspěvekod amatér v 17 kvě 2009 11:38

Soubory:
- content.nng
- quad.mdl
- quad.tex
- quad_ico.bmp
- quad_ico.spr
- quad_top.bmp
- quad_top.spr

musíš přidat k ostatním souborům ve složce gfx. Cesta k nim je tedy data.zip\gfx, a ne data.zip\gfx\quad
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update