od hamich v 05 kvě 2009 23:14
Ahojte chlapi
osobně můžu říct,že jsem kupodivu s 8-mičkovými verzemi problémy nikdy neměl(moje rádio TMC nemá)Moje iGO moc vylepšovat nemůžu,protože co si budem povídat,rozlišení 480_234 není žádný terno.Všechno mi to začalo když jsem našel a použil Dimku s mým rozlišením.Po30-45 minutách postupné zpomalování a out of memory.Igo se pak nevzpamatovalo ani po restartu do továrního nastavení a ani zápis do sys doporučený Dimkou nezabral.Bez Dimky chodí všechny verze OK i s jinými skiny prohnanými SkinWizardem.
Jinak všem v tomhle foru,co přispívají moc děkuju.Když mi tohle radio dovezl kolega s číny z veletrhu a já zjistil že z něj čínan vytáhl SD s navi,vůbec sem netušil jak to řešit.Díky,díky Vám všem za zkušenosti s kterými se tady dělite s ostatními a které mi pomohli navigaci rozchodit.Toto je můj první příspěvek do tohoto fora od loňského podzimu co sem chodím,a musím dát za pravdu Vám co píšete "než se na něco zeptáš,podívej se jestli to tu někde není".Našel sem tu vše a stále se tu dozvídám nové věci a aniž bych chtěl...mám nového koníčka-iGO
Díky