Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod hamich v 05 kvě 2009 23:14

Ahojte chlapi
osobně můžu říct,že jsem kupodivu s 8-mičkovými verzemi problémy nikdy neměl(moje rádio TMC nemá)Moje iGO moc vylepšovat nemůžu,protože co si budem povídat,rozlišení 480_234 není žádný terno.Všechno mi to začalo když jsem našel a použil Dimku s mým rozlišením.Po30-45 minutách postupné zpomalování a out of memory.Igo se pak nevzpamatovalo ani po restartu do továrního nastavení a ani zápis do sys doporučený Dimkou nezabral.Bez Dimky chodí všechny verze OK i s jinými skiny prohnanými SkinWizardem.
Jinak všem v tomhle foru,co přispívají moc děkuju.Když mi tohle radio dovezl kolega s číny z veletrhu a já zjistil že z něj čínan vytáhl SD s navi,vůbec sem netušil jak to řešit.Díky,díky Vám všem za zkušenosti s kterými se tady dělite s ostatními a které mi pomohli navigaci rozchodit.Toto je můj první příspěvek do tohoto fora od loňského podzimu co sem chodím,a musím dát za pravdu Vám co píšete "než se na něco zeptáš,podívej se jestli to tu někde není".Našel sem tu vše a stále se tu dozvídám nové věci a aniž bych chtěl...mám nového koníčka-iGO
Díky
hamich

Příspěvekod Lakva v 05 kvě 2009 23:50

Dovolím si upozornit, že tady v názvu tématu to rozlišení sice uvedeno není, ale Gurjon (skin GJ) ho teď už podporuje taky. Bez převádění... Kdybys chtěl zkusit... :-)
Lakva

Příspěvekod hamich v 06 kvě 2009 00:29

Jo,jo Gurjona používám.Dimku jsem chtěl jen zkusit,zdá se mi zbytečně složitej a já ho ani nevyužiju.Jen se mi v něm líbila grafika vizuálního upozornění na překročení rychlosti.....ale takovýhle problémy jsem nečekal.Jak říkám,všechny ostatní skiny fungují jen tenhle zatuhává a vzhodí out of memory..
hamich

Příspěvekod puamik v 09 kvě 2009 18:19

včera jsem předělal Miomap na iGo. Zatím si s tím hraji pouze na stole, ale po tvrdém startu je několik minut navigace hrozně pomalá. Potom se to srovná a vše je ok. Nevíte čím to může být? Množstvím POI? Mám dané zobrazovat pouze benzínky a parkoviště, mapy mám CR, Rak,Chor,Slovin.
NAVON N650, iGO PRIMO 1.1; skin Gurjon GJA_v2.26_Si_43, hlas Jitka 3.0
puamik

Příspěvekod SvoDa v 09 kvě 2009 18:37

Může to být nejen množstvím POI, ale píšeš, že jich moc nemáš, ale také velkým souborem radarů. je otázka, jestli to je pomalé i po několikakerém běžném spuštění iGO8 po jeho ukončení, nebo jen po hardresetu.
Při podobných problémech může pomoci výmaz (přejmenování) složky iGO8/SAVE.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod puamik v 09 kvě 2009 18:57

zkusil jsem vyskočit z iGo a naskočit zpět a znovu je to pomalé, takže nemusí být ani hardreset
puamik

Příspěvekod SvoDa v 09 kvě 2009 19:06

Tak pak to vypadá na problém na kartě. Dle podpisu máš 2GB SD. Je to SD nebo SDHC ?
V každémpřépadě doporučuji po záloze udělat její formát (nejlépe prográmkem panasonic formater - najdeš jej někde na tomto fóru vyhledáním) a pak vrať obsah zpátky, nebo alespoň proveď minimálně defragmentaci a scandisk karty s opravou chyb. Lepší je ale ten formát. Mnohým z nás to vyřešilo podobné problémy.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod puamik v 09 kvě 2009 19:08

karta je pouze SD, jdu zkusit ten format, díky za rady
možná bych zkusil přejít na verzi "vše na MFD"
puamik

Příspěvekod puamik v 09 kvě 2009 19:59

format karty nepomohl
puamik

Příspěvekod Lakva v 09 kvě 2009 20:22

Puamiku, nejde o to, jestli jsou kategorie zobrazené nebo ne. Jde o to, kolik kategorií celkem tam je, protože každou musí iGo při startu otevřít a načíst. Podle mých zkušeností to může trvat opravdu nepříjemně dlouho.
Jaké přesně máš sestavení? 8.3.2.8xxxx by na tohle údajně měly být výrazně rychlejší (ale taky požadují všechny kategorie sloučené do jednoho KML).
Lakva

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update