Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

BT komunikace PC <-> MIO

Re: IGO8.exe

Příspěvekod vovi v 12 bře 2009 07:58

Můj tip je, že se ty ovladače porvou a rozhasí se to všechno - a pokud máš WinXP+SP1 nebo vyšší (včetně Vist), tak výsledkem takového pokusu bude vítězství ovladačů Microsoftu, se kterými dostaneš stejné výsledky, jako Tomáš, Radek nebo já. Pokud jsi odvážná školačka a máš k notebooku CD/DVD pro obnovu systému (nebo aspoň možnost udělat si zrcadlo disku jako zálohu), pak klidně experimentuj. Ale na 90% to nedopadne dobře.

Nebo tenhle dongl kup synovi na stolní PC a vymiň si, že ti ho dovolí používat ;) Ale do tý Toshiby bych nesahal, buď rád, že chodí aspoň tohle.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 12 bře 2009 09:21

Myslím si, že vovi má pravdu, nedopadne to dobře, ovladače se pobijí a vyhraje nějaký nepoužitelný ovladač od Bila a nepojede vůbec nic.
Já mám na PC naistalovaný oba SW jak Toshibu, tak i Widcomm a naštěstí se každý BT dongl hlásí ke svému SW.
Když jsem to testoval nějak "pokřížit" tedy do USB vložil dongl Edimax a spustil SW do Widcommu, tak to hlásí "nenalezen žádný BT HW" ( i když tam je ten dongl Edimax). Ten SW do Widcommu ho prostě nevidí.

Z důvodu "vysoké dravosti" ovladačů Microsoftu, které se narvou vždy první, postupuji při instalaci vždy tak, že prvně nainstaluji ovladače dodané výrobcem a přiložené k instalovanému HW a potom teprve (nejlépe na výzvu instalátoru dodaného s HW) vložím vlastní HW. Nikdy (až na drobné vyjímky) to nedělám obráceně!
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 12 bře 2009 09:36

Zlatý slova, Ivo. Jenže Dan ten modrej zub má vestavěnej, jestli jsem to dobře pochopil - a právě proto by dravci z PidiMěku skočili hned na volný místečka a už by nepustili...
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 12 bře 2009 11:06

V mé složce v adresáři BlueTooth jsou kompletní instalčky jak pro BT gongle Asus typ USB-BT21 (vč. SW od Widcomma), tak i BT dongle Edimax typ EB-DGC1 (vč. SW do Toshiby)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 12 bře 2009 11:51

Jak tu píše IvoK mám asi podobný softík na druhém PC,ale bohužel ho nemám doma.Při instalačce se Ivo vytvoří ikonka na ploše(My Bluetooth Places) je tak?A tam se nastavuje kde co.Už jenom to nastavit aby to chodilo bylo mistrovské dílo.Nechápu, jak obyčejnej uživatel,kterej si toto nedej bůh koupí je schopnej to rozchodit.Ale v sobotu to testnu.PC je u rodičů.Ale souhlasím s tím jak tu někdo psal...vložit instalační CD do mechaniky nechat spustit a až to zařve,vložte BT do usb,tak ho tam teprve dát.To už si obsadí svoje místa a když winy něco zjistí,tak instalačka jejich ovladačů se dá zastavit.No a co se týče experimentování s nějakým SF k BT,který není určený k tomu konkrétnímu.....asi bych do toho moc nechodil,pokud by mě stávající šlapal.Protože dostat to z compu je pro lajka dost úmorná práce.Pokud bych si neudělal image nebo bod obnovení.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 12 bře 2009 11:59

Image disku C si dělám pravidelně(používám "Ghost").
Image udělám také vždy, než něco nového instaluji. Nemám tolik času, abych pak vše přeinstalovával, když se to roze.ere. ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 12:15

OK, díky ra rady, nebudu svou intergovanou BT Toshiba přeplácávat jiným BT SW, nerad bych obnovoval či formátoval NB :D
Musím se spokojit pouze s jednosměrným přenosem PC -> MIO.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 12 bře 2009 12:22

Popíchnu: a co ta druhá mašina doma? Tam je taky integrovanej BT? ;)

Já mám doma dva BT dongly, který bohužel s Widcommem nespolupracujou, takže si za chvilku jdu vyzvednout toho pidižvíka ASUS BT-21 (V Alzasoftu ho maj ještě asi o 4 Kč levnější :D ). Včera už jsem dle návodu zničil Mikrosoftí ovladače a nahradil je těmi od Widcommu, ale bohužel jsem neměl kompatibilní HW.

Večer poreferuju, jak to (doufám) běhá.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 12:29

Pokud se na tu druhou mašinu doma ptáš mně, tak tam integrované BT a ani karta BT není, takže bych musel kupovat ten bazmek a jelikož mi chodí, byť jednosměrně, ten integrovaný BT v NB, tak se mi ho kvůli tomu, abych mohl posílat fajly přes BT -> MIO kupovat nebudu.
Jednak - kluk by mně k tomu svému PC stejně nepustil (visí na něm :lol: ) a druhak ikdyby pustil, všechno dělám na svém NB, takže bych musel běhat s flashkou, nebo by mi to musel posílat přes BT z jeho PC -> do mého NB a jak ho znám, tak by ho to nesmírně obtěžovalo a zdržovalo od jeho velmi důležité "práce" (většinou s Joystickem) na PC :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Re: BT komunikace PC <-> MIO

Příspěvekod vovi v 12 bře 2009 12:42

Tak jsem se konečně odhodlal a těch pár původních příspěvků o smazaném EXE jsem šópl jinam. A tomuhle vláknu jsem dal poněkud mnemotechničtější název - pod tím IGO8.exe by mne tedy modrej zub nikdy hledat nenapadlo ;)
A můžeme už bez pochybností pokračovat v debatě - navrhuji přejít k nějakému hodně odlišnému tématu, ať mám zase co dělat :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update