Archiv obsahuje:
- branding.zip, stačí pouze vyměnit za ten stávající
- samostatná složka ui_igo8, její obsah nakopírovat do té vaší (obsah všech podsložek - common i icons)
- složka ikony, do této složky jsem vložil všechny ikony z původního branding.zip v.79297 a upraveného branding od Mildise, jsou určeny k dalšímu využití.
- poslední složka - příklad je určena pro nároznost. U verzí 8.3.x již není potřeba při přidání další ikonky mazat jakýkoli soubor ve složce save. Postup je jednoduchý vezmete soubor afra.bmp(rozměr 32x30) k němu v textovém editoru vytvoříte soubor afra.spr - přádně si prohlédněte jednotlivé soubory *.spr ve složce příkla, záměrně jsem vybral odrázky různých rozměrů, zápis Stripes = musí vždy odpovídat výšce (rozměr je 32=šířka x 30=výška) docílíte tím toho že ikonka bude vždy ve středu dlaždice nabídky a v mapě vám nebude dělat hluchý proužek. Posledním krokem je vytvoření souboru afra.icon (opět použijete textový editor), tento soubor je umístěn ve složce ui_igo8\icons\poi. Toť vše spusťte navigaci, nerestartujte, nic nemažte a přidávejte si ikonky ke svým POI bodům dle libosti

Já osobně používám rozšířenou nabídku ikon pouze pro den, v noci mi stačí defaul ikony. Takže pokud někdo chce baravné ikonky i v noci musí ještě tyto přidat i do složky night.
- Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/208557114/nove_UI_Igo8.rar