Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 13 bře 2009 01:42

Jak jsem slíbil činím. Uspořádal jsem proužky ikon, tak aby se vzájemně nepřekrývaly a nevytvářely duplicity.
Archiv obsahuje:
- branding.zip, stačí pouze vyměnit za ten stávající
- samostatná složka ui_igo8, její obsah nakopírovat do té vaší (obsah všech podsložek - common i icons)
- složka ikony, do této složky jsem vložil všechny ikony z původního branding.zip v.79297 a upraveného branding od Mildise, jsou určeny k dalšímu využití.
- poslední složka - příklad je určena pro nároznost. U verzí 8.3.x již není potřeba při přidání další ikonky mazat jakýkoli soubor ve složce save. Postup je jednoduchý vezmete soubor afra.bmp(rozměr 32x30) k němu v textovém editoru vytvoříte soubor afra.spr - přádně si prohlédněte jednotlivé soubory *.spr ve složce příkla, záměrně jsem vybral odrázky různých rozměrů, zápis Stripes = musí vždy odpovídat výšce (rozměr je 32=šířka x 30=výška) docílíte tím toho že ikonka bude vždy ve středu dlaždice nabídky a v mapě vám nebude dělat hluchý proužek. Posledním krokem je vytvoření souboru afra.icon (opět použijete textový editor), tento soubor je umístěn ve složce ui_igo8\icons\poi. Toť vše spusťte navigaci, nerestartujte, nic nemažte a přidávejte si ikonky ke svým POI bodům dle libosti :D

Já osobně používám rozšířenou nabídku ikon pouze pro den, v noci mi stačí defaul ikony. Takže pokud někdo chce baravné ikonky i v noci musí ještě tyto přidat i do složky night.

Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.com/files/208557114/nove_UI_Igo8.rar
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2009 07:56

Mirku, díky ;)

Jinak kluci, ptal jsem se
SvoDa píše:Zkoušel už někdo u 79297 probouzet při chodu z karty ?
Na odpověď je ještě asi moc brzo taky z toho důvodu, že předchozí verze jak 8.3.2.71348 tak 8.3.2.70321 se resetovaly po probuzení jen někdy. Proto prosím napište s odstupem času, zdali se to někomu po probuzení při chodu z SD resetovalo či nikoliv.

a nevím jak u vás, ale já dnes ráno učinil smutnou zkušenost - restart verze 79297 cca 2 vt. po probuzení na chodu z karty :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 bře 2009 09:12

Dane,jak píšeš.Mě to udělalo to samo.
Když už tu tak diskutujem.....Kdo mě "vysvětlí" přehazování verzí pouhým přepsáním exe souboru a lic...Já si včera na zformátovanou kartu nahrál jednu chodící verzi a do adresářů jsem si dal z každé verze igo8.exe.A jenom přepisoval tento soubor.Ovšem u magellanu jsem viděl něco úplně jinýho,než co jsem viděl když jsem to dával na kartu se vším všudy.Pravda číslo souhlasilo,ale vzhled byl starej známej.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2009 09:45

Obvávám se, že k Magellanu i Beckerovi potřebuješ kopírovat i data.zip (a možýná i sys.txt kde jsou kolem nich nějaké řádky, ne? ). To jsou solitérní skiny, nebo se pletu?
Jinak opravdu pro střídání toho, co mám v podpisu přehazuji jen iGO8.exe.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 13 bře 2009 10:22

Vlezu vám s dovolením do debaty :oops: .Mám jenom takový technický dotaz. Když kontroluji verzi iGo8 tak se mi objeví obrázek TECHRIFIC WAY místo NavNGo. Číslo nejnovější verze samozřejmě sedí. Pokud jsem se díval na screen na foru,tak tam byl NavNGo. Je Techrific Way obecný obrázek u této verze?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod Ivo K v 13 bře 2009 10:24

@Amater - Mirku děkuji za Tvoji výbornou práci! ;) :D

Verzi 79297 mám na SD kartě(to už jsem psal), zatím(ťuk,ťuk) žádná restart po uspání.
Také jsem dnes tyto verzi trochu "projel".
- vše fungovalo korektně a bez probému
- TMC naběhne automaticky(žádný ruční nastavování), dopravních událostí 8 stran(nataveno: zobrazuj všechny události)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2009 10:54

@expertdb: loading.bmp si tam můžeš dát jaký chceš. Amatér použit ten z verze TW. Který obrázek patří ke které verzi zjištíš tím, že použiješ originální banding.zip, nebo se aspoň do něho na soubor loading koukneš.

@IvoK: vzhledem k tomu, že se 79297 zresetovala nejen mně, ale i Radkovi, myslím, že tě to čeká taky a že bude skvělá pro chod z MFD a na kartě by měla zůstat bezproblémová 64873, bo všechny co přišly po ní, restartují na SD :( , ale na MFD ne :D .
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 13 bře 2009 11:02

S tím restartování máš jistě Dane pravdu, je to jen otázka času, kdy ten restart příjde. :?
Předchozí verze 7xxxx se mi také nakonec restartovaly. :(
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 13 bře 2009 11:10

Tak tak - mám 79297 na MFD a chodí jak hodinky :D
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2009 11:20

No jen aby verze začínající 8.3.8xxxxx neresetovaly i na MFD :o

Mimochodem, blížíme se konci pětimístných čísel označení verzí 8.3.2.99999, takže co nevidět bude skok buď na 8.3.3. ale spíš na 8.4.1., bo tu 8.4.1. by měla mít ta Amigo - alespoň v demo verzi jsem viděl nějaký screen a lze zas očekávat nekompatibilitu skinů popř. map?
Vojto neboj, nestahuji kalhoty, kdy brod je ještě daleko, nehasím co nehoří a pravidelně se polévám vlažnó vodó :lol: - jen se ptám, jestli někdo někde nezaznamenal polemiku :?:
Naposledy upravil SvoDa dne 13 bře 2009 18:14, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update