Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

BT komunikace PC <-> MIO

Re: IGO8.exe

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2009 21:53

Ivo, jako obvykle perfektní popis.
Konečně to BT taky šlape i někomu jinému :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 11 bře 2009 21:58

Ten první software co má i Dan je Toshiba, to už myslím Dan psal.
Ten druhej se hlásí jako WIDCOMM Bluetooth Software 5.1.0.500
Naposledy upravil Ivo K dne 11 bře 2009 22:44, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 11 bře 2009 22:02

Dan psal o Bluesoleil - to je IVT.
Že to funguje s Widcommem, to mě nepřekvapuje - ten je ze všech variant asi nejlepší. Jdu do něj taky!
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2009 22:07

Já jsem o Bluesoleil rozhodně nepsal :!: , bo ho nemám a tudíž nepoužívám - to používá David (Prcek) a ten psal, že mu to s tím nejde, tak jsem mu jen napsal, ať se podívá na jejich web, jestli tam nejsou nějaké nové ovladače či nástavby.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 11 bře 2009 22:09

Mně bluesoleil rozhodně nefungoval. Šel mi jen přenos zvuku, ale né souborů.
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod tomasii v 11 bře 2009 22:15

Je to pionýrská výzkumná práce, která umožní za daných podmínek přenos sem a tam. Klasický přenos pro data. Jó další krok Iva do síně slávy. Obrázek

Je škoda, že nelze psát rovnou tam, kam chci, jinými slovy, že se BT nechová jako usb. Možná, že to jde, ale tyhle programy jsou určené na přenosy ze schránek sem a tam a ne na údržbu souborů. Ivo ale určitě najde i něco "na údržbu"
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 11 bře 2009 22:21

tomasii píše:Je škoda, že nelze psát rovnou tam, kam chci, jinými slovy, že se BT nechová jako usb.

Naprosto s Tebou Tomáši souhlasím!
S BT jsem si hodně "užil" a připadám si jako když hledám nějakou malou skulinku kudy se protáhnout v těch hrozně vosekanejch Woknech co máme v Miiích, abych docílil aspoň nějakého výsledku, který by byl užitečný. :roll: :?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 11 bře 2009 22:36

Chybka se vloudila, Dane. Já zapomněl na ten tvůj příspěvek, kde máš screen z Toshiba BT Stack a myslel jsem, že máš ten Bluesloeil Dialer, který jsi doporučil chudákovi Prckovi ;)

Ta Toshiba je taky dost dobrá, ale najde se právě jen v těch jejich NB, jinak se prakticky sehnat nedá.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 11 bře 2009 23:36

Kdyby si čirou náhodou někdo chtěl kupovat extrní USB BT dongle, tak ten můj testovaný Asus jsem kupoval v T.S.Bohemia a je to přesně tento: http://www.barbone.cz/?stiid=73714&strs ... %20A2DP%20
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 07:06

Když mám tu Toshiba BT Stack a stáhnul bych si ovladač WIDCOMM Bluetooth Software 5.1.0.500, který je na netu k mání a který umí prostřednictvím programu OBEX File Transferto tahat přes BT fajly z MIO, bude to fungovat, nebo je to nedílná součást toho externího USB BT adaptéru ASUS z té Bohemky a s jiným BT HW fungovat nebude. Nejsem zrovna PC expert, tak se raději ptát, než abych instalací něco nerozhasil :oops:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update