Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod hladik2 v 12 bře 2009 19:11

Má to vůbec cenu měnit když předchozí je spolehlivá a na této jsem nic nenašel????.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 19:17

No předchozí 71... i 70... třeba resetovaly igo8 po probuzení z uspání a jak tu píšeme, máme někteří dojem, že tato verze je "svižnější", ale nemusí to tak být.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod hladik2 v 12 bře 2009 19:57

Jsou vyvěšeny dva soubory,jeden v rar,druhý v 7_Zipu a ten způsobil hlášku out of memory při startu???,ale v staženým souboru je sys.txt a v něm zápis v sekci debug:max_memory=25000000
Tak jsem to tam dal a OK!,ale já mám paměti co většina z Vás 64Mb.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 12 bře 2009 20:25

Většina z nás používá sys.txt a další soubory původní! Měníme jen exe soubor, případně data.zip a branding.zip.
Mrkni se i na předchozí strany.

Jinak pánové, jsem verzi 79297 kterou mám na SD kartě několikrát uspal a probudil, a žádný restart! :D
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod mkb v 12 bře 2009 20:34

Taky žádný problém. Ještě co na to TMC. To až zítra.
Mio C720
mkb
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 21:01

JJ, to TMC mně taky zajímá, ještě jsem netestoval. Probouzení drží.

Jak jsme se tu zmínili o tom, že ten origo branding.zip a i ten mildisův jsou nadupaný POI ikonama - nešlo by to dát nějak dohromady s Mirkovým ui_iGO8 - já ty ikony mám dvojité (některé ikony tvoří dvě různé ikony nad sebou), nějak se to bije.
Musím přejmenovat svou extra složku ui_igo8 a v SAVE soubor ropoil a pak jsou ty "jejich" ikony OK, ale zase mi chybí ty Mirkovy. Když přidám do branding ty Mirkovy, tak jsou zase ikony dvojité, stejně tak, když branding rozbalím do extra ui_igo8.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 bře 2009 21:11

Už jsem se na to díval, problém je v tom, že u verze 79297, jsou ty ikony dělány po staru, ve verzi 64873 je to řešeno jinak, už na tom pracuju, a předělám ikony z branding,zip 79297 do podoby 64873, takže pak budou použitelné, jen je bude stačit doplnit do vašeho stávajícího ui_igo8, nebo branding.zip. Jo, nebude potřeba mazat žádné soubory v save!!!
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 21:16

Super, Mirku.
A které použiješ branding :?: To Mildisovo, nebo to origo NEXT, resp. to od SR :?: Oboje mají přes 9MB při vyčištění od ostatních rozlišení (origo má stejně jen 480_272) a každém jsou jiné ikony :o
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 12 bře 2009 21:20

Udělám to zatím jen pro 480x272, dám dohromady Next a Mildisův + to co jsem už kdysi dával na fórum. Já osobně to ale stejně používat nebudu, stačí mi těch mích 12 stran :D , osobně si vždy doplním jen to co mě zaujme ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 12 bře 2009 21:23

Předem díky. Já taky nemusím mít 87 stran, stejně "nechávám" zobrazovat jen pár kategorií, ale podstatné je, že už je jich spousta "přiřazena" k příslušným druhům POI ;) a vov,...vo,...vo to tady de :D
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update