JJ ta Austrálie mne napadla z těch netovejch adres na logu obrazovky "o programu"
http://www.techrific.com.au/dle popisu asi nic nového nepřináší, ale opravdu se mi zdá svižnější, než 71328. Uvidíme ještě s tím probouzením ze spánku a pak buď na kartě ponechám, nebo zašuplíkuji
EDIT: jak už jsem psal tak probouzení této verze spouštěné na SD se na rozdíl od 71328 nerestartuje - testováno přes noc a dnes již několikrát po cca 60 -70 minutách

Jen jsem u ní ještě nezkoušel TMC, jinak je vše v pohodě.
EDIT2: Po probuzování stále nerestartuje a navíc kdysi diskutovaný indikátor problémů po probuzení - blikající kurzor - nemá při této verzi po probuzení naprosto žádnou prodlevu. Pokud pojede i TMC - je zde celkem aktuální a zcela funkční verze 8.3.2. pro chod iGO8 z karty.
EDIT3: tak bohužel, celý den se statečně probouzela bez restartu, ale před chvílí to zklamalo a
po probuzení 8.3.2.70321 restartuje, tak je to to samé, co 8.3.2.71328 - restartuje po probuzení z uspání při běhu na SD. Na MFD nejspíš stejně tak, jako 8.3.2.71328, restarovat nebude, ale na co na MFD dávat tuto 8.3.2.70321, když tam můžeš mít mladší 8.3.2.71328.