Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Síň slávy fóra iGo8

Zde můžete diskutovat o těch z nás,kterých si nejvíce na tomto fóru vážíme.

Moderátor: mahud

Hlasujte pro toho, koho chcete do Síně slávy fóra

Anketa končí za 06 kvě 2014 15:44

Dráček - za vylepšení hlasu TTS
14
47%
PVZ - za skvělé pořádání srazu na Slovensku
5
17%
happy66 - za aktivitu na fóru a že nevrtá do ničeho, co funguje
4
13%
mahud - za to, že nás donutí k nějaké aktivitě v anketách
7
23%

Celkem hlasů : 30

Re: Síň slávy fóra iGo8

Příspěvekod SvoDa v 04 úno 2009 20:44

Takhle napínavá anketa ještě nebyla a je škoda, že se jí zůčastnilo jen 24 lidí, tzn., že ani ještě nehlasovali všichni členové klubu, natožpak ti ostatní, kterým tu ti lidičky na seznamu ankety každodenně a poctivě radí :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 04 úno 2009 20:54

Plně s tebou souhlasím.Jo to je přesně ono,jakmile něco po někom chceš (abych někomu nekřivdil,tak jsou zde na fóru vyjímky a to skoro bez vyjímky "skalní"uživatelé),tak je nato hromada času,ale běda jak ti někomu neodpovíš obratem,tak je zle. :(
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 04 úno 2009 21:14

Přešně tak. Odteď radíme až po té, co nám tazatel jednoznačně prokáže, že hlasoval v anketě :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod PVZ v 05 úno 2009 05:45

Veľmi správne - poriadok musí byť :D
Prestigio GV 5850HDDVR Android s PRIMOM 2, 9.6.29.365016; skin fmilan & amater v. 2.4,1_a a BE-ON-ROAD EUROPA; iPhone 5 s Navigonom
Usporiadateľ klubových zrazov na Slovensku
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
PVZ
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mickielli15 v 06 úno 2009 12:02

No tak vidíte - já se zaregistroval PRÁVĚ PROTO, abych mohl hlasovat!!! Lépe řečeno, chtěl jsem Vás někde oslavně opěvovat a nakonec jsem našel síň slávy - pak už nebylo dilema zda zakládat nové téma :-)

Tak, a teď vás jdu chválit. Tak se posaďte a :oops: :| :geek: . ( :lol: :lol: )

Teď vážně. Opravdu Vám chci poděkovat, a to více než hodně. Jsem takový iGO-Tomtom dezertér. Poté, co jsem našel pár vynikajících skinů (dimka, gurjon), jsem ale začal přemýšlet, zda Tomtom potřebuju. Jsem zatím ve fázi intenzivní iGO-TT schizofrenie protkané se závislostí na TT. No, o tom jindy. Teď chci vyzvihnout pár lidiček. Prosím taky lidi, které neuvedu, aby se neurazili, protože je ještě neznám, jsem tu chvíli a uvedu lidi, kteří mi pomohli s tím, co jsem aktuálně potřeboval a lidi, které znám i odjinud, než odsud. Generální dík ale patří vám všem!!!!

Tomasii - jsi igo/mio legenda. Tečka.

Amatér - ó díky za všechny Tvé zásluhy!!! Jste tu velmi silná squadra!!! Velmi si Tě vážím Amatére!

sstopar - jsi náš každodenní chléb ve hledání aktualizací a zdrojů informací. Díky za Tvůj celosvětově navštěvovaný web!

svoda - ahoj, Tebe jsem neznal, ale po dvou dnech intenzivního čtení (a neptání se na zbytečnosti, které si můžu vyhledat by search ;) ), jsem nabyl neotřesitelného názoru, že jsi velmi bystrý a technicky nadaný člověk a spíš se já stydím, že už Tě dávno neznám jako třeba Tomsofta,Sstopare a tak... nevím, co máš za zaměstnání a kolik Ti je, ale všimnul jsem si, že velmi bystře řešíš. Díky za to, mě právě toto hodně pomohlo. Navíc jsem pak zjistil, že se spolupodílíš na gurjonovi, který teď používám, ve verzi Tomsofta. Což je úžasný, ještě jednou díky! Tys mi tady pomohl asi nejvíc, ani o tom nevíš, tedy teď už víš :) .

Tomsoft - pane, Ty jsi taky jeden z těch iGO-guru, nevím co napsat, prostě od Tebe jsem toho měl opravdu hodně a velmi si vážím Tvé práce.
edit - teď koukám, jestli tu Tomsoft z *** fóra vlastně je? Pokud ne, měli byste ho přizvat, je to taky jeden z vás:-)

jnkopr - platí to co o ostatních. Máš skvělej web, jsi na slovo vzatý odborník a fakt jsem nečekal, že se tu sejde taková iGO - smetánka. Mimochodem, jak se to stalo? Už vás to nebavilo trousit se po jiných nevstřícných fórech? :lol:

Já se hrozně omlouvám, možná (a asi určitě) jsem zapomněl i na lidi, které bych normálně napsal, ale vězte jedno - stejný můj dík patří i vám všem (hlavně všem moderátorům, které hned jak je poznám, tak je hned pochválím, slibuju ;) ), tak to berte, jako byste tady byli napsaní, ju? To myslím jakože vážně.

Toto forum je úplně nabitý iGO a Mio osobnostma, co jsem sem přišel, nestačil jsem se divit. Navíc to tu oplývá i vstřícností, což není případ všch fór. Takže ještě jednou velký dík všem pro to, co děláte. Vím, jak je čas drahý, a to doslova. Čaute, M.(ichal) ;)

edit!!! Addam! Addam! Teď jsem se dočetl žes iniciátor vzniku tohoto fóra! Vivat Addam!!! :!: ;) Tak a už mlčím.
Naposledy upravil mickielli15 dne 06 úno 2009 17:46, celkově upraveno 3
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod SvoDa v 06 úno 2009 12:50

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :D :oops:
Tomu se říká vstup na fórum ;)

Děkuji za (za všechny) pochvaly (za všechny :D )
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 06 úno 2009 13:01

@ mickielli15
Díky, myslím, že SvoDa to řekl stručně za nás za všechny. Nemusíš mít strach FullSoft je tu taky, akorát pod nickem mio_treo.info :)
amatér
Moderátor

Příspěvekod mickielli15 v 06 úno 2009 13:13

aha... tak jste kompletní :-) Ještě abych nezapomněl,
vovi
Ivo K
Jasper. A stejně tam ještě chybí Jarouš, deusexx a další. Teď ale už nechám chvály a jedu dovézt přítelkyni do práce. Tak jdu testovat moji (no, především ale vaši) dvoudenní práci na 8.3.2.64873, gurjon 5.10 tomsoft a konečně vyřešený barvy nextarrowcolor, nextarrowcontourcolor, guidancestrip, guidancestrip_ext a náklony mapy :-) Mějte se.
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě :-)
mickielli15

Příspěvekod Ivo K v 06 úno 2009 14:08

@ mickielli15 - Také já děkuji, za pochvaly a Tvoje poděkování, a jsem velice rád, že jsi se zaregistroval! :D :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jarouš v 06 úno 2009 14:40

Pánové,tak to je vstup :!: :!: Nestačím valit oči :o :o :o .Asi bychom si všichni měli vzít příklad,ale my bychom se mohli chválit jenom mezi sebou,protože když se tohle fórum zakládalo,tak nás tady zase tolik nebylo a zavánělo by to trochu schizofrenii.Ale v každém případě si jako táta vás všech a viceprezident :lol: :lol: Klubu dovolím za nás všechny poděkovat za chválu.Jen chval,chvály není nikdy dost :!: :!:

Docela hezký dárek k narozeninám,který jsem opravdu,ale opravdu nečekal.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Síň slávy