Baterkou to není. Tu jsem měnil asi před měsícem a je v pohodě. Zkusil jsem dát na nabíječku. Nic.

Vyndal baterku a nechal to asi hodinu odpojené a taky nic.

Tak nevím. V úterý večer po té nehodě jsem si čekání na policii krátil hraním her. Potom jsem hru ukončil a Mio uspal ve stavu spuštěného Miopocketu. Včera jsem dostal od Adama novou kartu na kterou jsem se tak těšil a chtěl jsem Mio zapnout. Po krátkém stisku tlačítka se nic nedělo tak jsem usoudil že se vybila baterka. Vyndal jsem kartu připojil jsem ho na nabíječku a chtěl ho zapnout. Svítila na mě zeleně indikace baterie a rozbliká se modrá dioda. Nechal jsem to v tomhle stavu asi 30 minut a nic se neděje. Modrá bliká stále ale na displeji se nic neděje. Prostě systém se nespustí. Myslel jsem že odešel právě displej ale je to nesmysl protože pokud by se rozběhly wokna a naběhlo Miomenu tak ta modrá dioda musí přestat blikat neb mám bluetooth vypnuté. Takže evidentně je problém někde jinde. Samozřejmě že když ho připojím k PC tak ho logicky nevidím.

Tak a teď babo raď.

Asi poslat do servisu co

Jestli fakt umřelo definitivně tak jsem asi dlouho bez navigace. Všechny prach jdou teď jinam. Já mám fakt poslední dobou nějakou nehoráznou smůlu.
@jajo omlouvám se že jsem tě vyděsil ale víš jak jsem vyděšený já že jsem přišel o kamaráda