Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Úmrtí mé C520!!!!!

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Úmrtí mé C520!!!!!

Příspěvekod Jasper v 19 srp 2009 18:12

Moji drazí přátelé. Tak jsem si myslel že tou mojí včerejší nehodou jsem vyčerpal smůlu posledních dní. Mýlil jsem se.

S hlubokým zármutkem Vám oznamuji že dnes v 19:00 odešlo z tohoto světa mé tolik milované Mio C520. :cry: Umřelo tiše bez trápení ve spánku. :cry: Po včerejším uspání se dnes již neprobudilo a při pokusu o zapnutí na mě stále bliká modrá dioda ale ni se neděje. :(

Jsem velmi smutný neboť mi bylo velkým přítelem který mi přinášel spoustu zábavy. :cry: Ach jo co si bez něj počnu. :cry:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Re: Úmrtí !!!!!

Příspěvekod humbuk v 19 srp 2009 19:06

Taková hloupá otázka, není vybitá baterie?
Jináč samozřejmě upřímnou soustrast.
MIO C720T; FW:R02.3.9913.1018 - Primo
HTC WildfireS - Smartmaps
humbuk

Příspěvekod deusexx v 19 srp 2009 19:43

Jasper...takovej GPS harcovník a netestne vyměnit baterku :?: Ty ji neposkytneš ani první pomoc :?:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 19 srp 2009 19:47

Zařídil bych se podle rady humbuka, jednou jsem si takto taky zoufal, každý pokus o zapnutí marný, dal jsem to na nabíječku a po hodince se to chytlo.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod jajo v 19 srp 2009 20:06

Čověče ! To neznáš jiný název pro vlákno ?!!!!! Víš jak jsem se lekl!!!!:-)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 19 srp 2009 20:29

Zajímavý je,že svítí BT.To nebude po smrti.Držím palce.Nebude problém s FW?????
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 20 srp 2009 07:39

Baterkou to není. Tu jsem měnil asi před měsícem a je v pohodě. Zkusil jsem dát na nabíječku. Nic. :( Vyndal baterku a nechal to asi hodinu odpojené a taky nic. :( Tak nevím. V úterý večer po té nehodě jsem si čekání na policii krátil hraním her. Potom jsem hru ukončil a Mio uspal ve stavu spuštěného Miopocketu. Včera jsem dostal od Adama novou kartu na kterou jsem se tak těšil a chtěl jsem Mio zapnout. Po krátkém stisku tlačítka se nic nedělo tak jsem usoudil že se vybila baterka. Vyndal jsem kartu připojil jsem ho na nabíječku a chtěl ho zapnout. Svítila na mě zeleně indikace baterie a rozbliká se modrá dioda. Nechal jsem to v tomhle stavu asi 30 minut a nic se neděje. Modrá bliká stále ale na displeji se nic neděje. Prostě systém se nespustí. Myslel jsem že odešel právě displej ale je to nesmysl protože pokud by se rozběhly wokna a naběhlo Miomenu tak ta modrá dioda musí přestat blikat neb mám bluetooth vypnuté. Takže evidentně je problém někde jinde. Samozřejmě že když ho připojím k PC tak ho logicky nevidím. :( Tak a teď babo raď. :?: Asi poslat do servisu co :?: Jestli fakt umřelo definitivně tak jsem asi dlouho bez navigace. Všechny prach jdou teď jinam. Já mám fakt poslední dobou nějakou nehoráznou smůlu. :twisted:

@jajo omlouvám se že jsem tě vyděsil ale víš jak jsem vyděšený já že jsem přišel o kamaráda :lol: :cry:
Jasper
Administrátor

Příspěvekod warhead v 20 srp 2009 08:07

teda tomu rikam smula, jinak ta bt ledka ani nemusi znamenat bt kdyz je to taky indikator startu ... asi zkusit poslat doktorovi no
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Re: Úmrtí mé C520!!!!!

Příspěvekod Ivo K v 20 srp 2009 14:38

Je mi to líto Tome :( , ale budeš ji asi muset poslat na "léčení" do servisu. :( Doufejme, že to nebude nic vážného.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Úmrtí mé C520!!!!!

Příspěvekod Jasper v 21 srp 2009 06:58

Už jsem se domluvil s Adamem že mu jí pošlu ale přemýšlím že si příští týden udělám výlet do Poličky. ;) Jednak Adama rád uvidím a pak třeba si rovnou odvezu novou hračku. ;) Akorát že nevím jakou protože tak dokonalé "železo" jako C520 momentálně neexistuje. Nemohu si pomoc. :( Nejvíc se mi asi líbí Navon hlavně ta 650ka s velkým displejem. :shock: Jenže ta zase nemá TMC. :( Ale co ně drtí nejvíc jsou ty pasivní džáky. :? Prostě Mio C520 je fakt těžko nahraditelné a o to víc jsem z toho jeho úmrtí nešťastnej. :(
Jasper
Administrátor

Další

Zpět na OFF TOPIC