Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Návrh - úseky s povinnou zimní výbavou

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Návrh - úseky s povinnou zimní výbavou

Příspěvekod Lemurek80 v 05 lis 2008 16:34

Ahojky,

tak mě tak napadlo že POI by se dali využít pro označení úseků s povinnou zimní výbavou,nebo se pletu?
Co takhle vytvořit jejich databázy a tu si pak sosnout do iGo 8 :o) ?
E-Ten M750 ; 8GB SDHC ; iGO 8 v.8.3.2.64873 + maps TA 2008.07_080819
Lemurek80

Re: Návrh - úseky s povinnou zimní výbavou

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2008 16:40

Nejen tak, ale můžeš si tam dát někaý typ radaru, např. skin IconX umí upozorňovat i na kontakty či tunely,... pokud si přísl. dB vytvoříš.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 05 lis 2008 16:50

Tak to mě netrápí,já na svých dvou autech mám zimní gumy už od srazu,v obou autech mám rozmrazovače oken i zámků,škrabky na sníh a v každém autě mám dvě reflexní vesty.Ostatně zkuste si někdo v lednu (pokud není extrémně teplá zima) přijet do Liberce na letních gumách.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2008 16:54

Já kupoval gumy předloni a už nemají 4mm protože já blbec na nich jezdil poctivě taky už v říjnu jak ty teď, a proto jsem je brzo sjel. Stejně jako ty je brzo sjedeš teď, když padají teplotní rekordy. Dnes bylo v Olomouci počasí na tričko a všude kolem auta "na zimních".
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Lemurek80 v 05 lis 2008 17:02

O zimní výbavě to (alespoň u mě) není...
Jen mě tak napadlo jestli by to fungovalo.A určitě to budou nějaký nebezpečnější úseky....

Tuším že jsem včera zaslechl reklamu na nějaký noviny v kterých vyjde databáze těchto úseků.

Napište jak a jsem ochotnej tu db vytvořit
E-Ten M750 ; 8GB SDHC ; iGO 8 v.8.3.2.64873 + maps TA 2008.07_080819
Lemurek80

Příspěvekod Jarouš v 05 lis 2008 17:04

Já mám na Octavce gumy už čtyři roky a tak (jak tvrdí odborníci)je budu muset letos dojezdit.Na Kangoo jsem kupoval gumy letos,takže mám čas.Ostatně hodím to daní. ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 05 lis 2008 17:12

@Lemurek80: myslím, že pokud nehodláš pořizovat zimní gumy, bude lepší použít funkci "zakázané silnice", kterou mají některé skiny (v 8.0.0 skoro všechny, nyní prozatím jen Riks a navigace tě tudy nepovede. Vyhne se jim jako TMC.

Co se týče tvorby vlastních POI, tak to přeci není problém - v rámci správy dat - POI si tam můžeš navolit co chceš.

@jarouš: Spíš pořídím komplet 4 kola a ty jsou přehozený cobydup kdykoli bude potřeba (samozřejmě že ne hned po oblevě :lol: obtýden), něž abych nechal v listopadu a březnu, v tom horším případě v říjnu a dubnu, přezouvat pláště.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 05 lis 2008 17:16

Taky používám dvě sady kompletních kol a přehodím si je sám v garáži.
Kdo jezdí i v zimě na univerzálech nebo dokovce letních pneuškách je velkej risker a stejně nic neušetří!
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod warhead v 05 lis 2008 17:18

z posledni mensi slamastiky me v totalne zasnezenem useku vytahlo auto s letnakama , od ty doby uz to nejak neresim :lol: navic v nasem kraji neschvalili ani jeden usek :D gumy sice menim ale nakej ten milimetr me nevytrhne , jsem v predvidani lepsi nez ritir Jedi :twisted:
Obrázek

HTC Kaiser juchu :D
warhead

Příspěvekod vuvu v 05 lis 2008 17:24

Tuším že jsem včera zaslechl reklamu na nějaký noviny v kterých vyjde databáze těchto úseků.

Napište jak a jsem ochotnej tu db vytvořit[/quote]
Dnešní MFD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Další

Zpět na OFF TOPIC