Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

UKRADENO

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: UKRADENO

Příspěvekod laro v 27 zář 2008 10:51

SvoDa píše:No mně šlo spíš o to, vědět, že ti někdo s autem manipuluje, a jelikož nemám miliónové auto, nebudou čórkaři mé auto obcházet s rušičkou GSM nebo radiového signálu. Už mně nebaví ráno zjistit, že jsi bez benzínu, nebo stále kupovat rezervní kola, hasičáky, vercajk, sady žárovek,...

Zkus tohle dát za okno.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
laro

Příspěvekod SvoDa v 27 zář 2008 15:47

:lol: :lol: :lol:
Obávám se, že Niki by se do mého auta nevešel. Chtělo by to někoho podobného vzezření, ale menšího vzrůstu. Rozhodně ale nehodlám obtěžovat tebe osobně :lol: :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod efko v 08 pro 2008 15:51

Viděl jsem něco podobného co je tady:http://www.levnealarmy.cz/eshop/pagery-gsm/ts-gps.html . Akorát to umí i hlasově komunikovat a přenášet obraz.Tak stačí ještě malinká kamerka třeba na zrcátku a vidíš tomu parchantovi do ksichtu.
xedik
efko

Příspěvekod SvoDa v 08 pro 2008 16:05

Já mám toto http://www.alarm-anno.cz/autoalarm-trackpro-cs-1712.htm s indikací stavu narušení na přívěšku s LCD a vyzkoušeným dosahem cca 500 v husté zástavbě a cca 3 km v přírodě
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 09 pro 2008 17:52

Nejlepší hlídač auta ej nějaký pořádný pes.Nedávno jsem někde šel kolem kolony zaparkovaných aut a přes sklo na mě vybafl takový obrovský vlčák,že jsem se málem posr.l.Do toho auta by nikdo nestrčil ani malíček,to vám dám písemně :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 21 kvě 2009 11:20

Taky by bylo řešením, kdyby navigace, když už umí signál GPS přijímat, mohla signál GPS i vysílat a šlo by tudíž vysledovat její pohyb, což by bylo sice velmi nepraktické, pakliže by tvůj pohyb mohla sledovat "osoba blízká" :lol: ale bylo by to ideální pro sledování pohybu např. služebních vozidel, popř. v rámci služby TMC, kdy lze vysledovat kolony (nepohybující se vozidla s GPS na silnicích), ale taky např. při vyhledávání vozidla či samotného přístroje po krádeži a jarouš a deuss, kteří mají svou neblahou zkušenost s ukradeným MIO, by již dávno měli pravděpodobně své MIO , popř. potrestaného pachatele a náhradu škody zpět :D
Samozřejmě by muselo jít o integrované a neoddělitelné zařízení přístroje, jinak by nemělo, alespoň v případě krádeže, smysl.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 21 kvě 2009 12:06

:o :o Já už jsem se lekl, že zase něco někomu šlohli, když jsem viděl, že "ožilo" toto vlákno! UF to jsem si voddechl!
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 21 kvě 2009 12:39

Nene, nešlohli, alespoň ne mně, ale inspirovala mne diskuse viewtopic.php?f=15&t=431&start=0 která se ovšem zabývá něčím jiným - Určování polohy přístroje při nízkém nebo žádném GPS signálu, tak mne napadlo, že by se dal implementovat do přístroje nějaký HW s vysílačem po mnou popsané účely :oops:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 21 kvě 2009 13:09

Taky jsem měl jako Ivo slabej infarkt... :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší