Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

e-kouření

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: e-kouření

Příspěvekod addam v 29 úno 2012 13:32

Dane, to zní zajímavě! Škoda, že zrovna mentol mi moc nechutná :(
Neexistuje ještě nějaká jiná látka, která by se dala jednoduše zakoupit a použít na (d)ochucení liquidu?

Mimochodem, máte někdo zkušenost s použitím kyseliny mléčné? Někde jsem se dočetl, že pokud bych měl liquid, který mi sice chutná, ale má nevýrazný HIT, tak přidáním jedné kapky kyseliny mléčné se HIT vyrobí. V naší lékárně jsem si tedy kyselinu mléčnou koupil a zkusil jsem to, ale nepozoruji rozdíl... možná mám slabý koncentrát, nebo jsem něco udělal špatně... zkoušel to někdo?
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 29 úno 2012 13:46

o jiných dochucovadlech nevím. Četl jsem sice, jak někteří zkoušeli liquid řezat potravinovými příchutěmi do pečiva (rum, mandle,...) ale jsou na bázi olejů a zasviňuje to vercajk.
Přidat lze cokoliv, co je jedlé (inhalovatelné) a bez přimísenin, čili nejlépe čistou přírodní a nelepkavou hmotu, pokud možno, tak bez olejů a alkoholů, nejlépe krystalickou, rozpustitelnou přímo v liquidu a ne předem a pouze v alkoholu.

Koukal jsi se na ty ešopy s mícháním, jak jsem tu psal cca 2 strany vzad Rakovi psal? Tam máš kvanta koncentrátů různých chutí a stačí pár ho kapek na celou 10 ml lahvičku, resp. jeden 5ml koncentrát vystačí na 100ml báze a pochopitelně to jde kapat i dle potřeby a libosti do tvých již zakoupených liquidů.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 29 úno 2012 13:50

Na zvýraznění HITu se prý nejlépe hodí rozemletý sušený s-HIT. Dá se sehnat zdarma třeba v Praze v Dejvicích - to je oblast s-HITem velmi proslulá. Zvláště tamní s-HIT ψ jest znalci hojně vyhledáván. :lol: :lol:

To abychom nebyli jen pořád u těch éček ;)

A pro ty, co už zapomněli řecké bukvičky: ψ je řecké písmeno psí.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 29 úno 2012 13:57

Vojto, ten tvůj humor se mě líbí čím dál víc :lol:
Já včera s kamošem objednal materiál asi za necelých 550Kč a začnu se věnovat "alchymii". Tady to by mě mělo stačit na cca 200 ml pokouřeníčka.Přepočteno na dny.....180 dní bych to viděl. :lol: Tak pak vám sem písnu nějaký recepty.Pokud z toho neudělám osvěžovače vzduchu na toaletu v případě neúspěchu :roll:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 29 úno 2012 15:48

addam píše:Neexistuje ještě nějaká jiná látka, která by se dala jednoduše zakoupit a použít na (d)ochucení liquidu?

Jedna by mě napadla a nemuselo by to být špatné. 8-) A myslím že by jsi ji nemusel kupovat. Matně si vzpomínám že jsem viděl na fejsbůku fotku z Vaší zahrádky. ;)
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod amatér v 29 úno 2012 17:34

Tady toho je:
Kód: Vybrat vše
http://www.e-cigo.cz/e-liquid-10ml-dk-pg/
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 29 úno 2012 17:40

jj, ale tady je řeč o alternativách těchto předražených lahviček ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 29 úno 2012 17:52

Já myslel, že jste a chcete zůstat zdraví. ;) No nic, alternativa je alternativa.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 29 úno 2012 20:25

Ono to není o náhražkách s diskutabilními účinky na lidské zdraví, ale o kombinaci chutí, zlepšení kouřivosti, chuti, pocitu v ústech, atp. a aby to samozřejmě byly ingredience bez jakýchkoliv zdravotních rizik.
Na trhu je spousta "hotových" liquidů s mnoha různými příchutěmi, ale jahoda jednoho výrobce je úplně o něčem jiném než jahoda druhého, atp. a to bys musel mnoho různých variant nakoupit a otestovat, než objevíš tu správnou lahvičku nebo kombinaci několika a to časem omrzí a leze do peněz. Proto se experimentuje.

Sám jsem přivezl na sraz 5 načatých lahviček, které mi nezachutnaly a stály každá po stovce. Tři nich jsem přivezl zpět domů, udal jsem jen dvě (doufám, že si to Pepin ještě pamatuje ;) )
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 01 bře 2012 21:07

Tak pánové, dneska mě došla várka na alchymii :lol: Trochu jsem experimentoval.PG,VG 50/50 a příchutě...jahoda,borůvka,malina a capucino.Začal jsem poměr u všeho 10ml/6 kapek příchutě.Tak v nedělu to rozbalím a uvidím, co z toho bude.
Tak mě to nedalo a naládoval jsem jahodu.Chuť už teď po cca 5ti hodinách,jemná, sladká, jahodová.Dým sjuper,nevidím na monitor :lol: Ale HIT skoro žádnej.Asi přikůpím tu kyselinu mléčnou a přidám tam jednu kapku.Pak to možná bude to pravé ořechové.Ale nechám uležet a uvidím.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC