od vovi v 27 kvě 2009 11:21
PROČ SE ŽENY A MUŽI HÁDAJÍ?
- Když jsem přišel včera večer domů, manželka požadovala, abych jí vzal někam, kde je hodně draho...
Tak jsem jí vzal na benzínovou pumpu.
# # # # A hádka začala..... # # # # #
- Seděl jsem s manželkou u stolu na jejím středoškolském srazu. Neustále sledovala opilce, který seděl sám u vedlejšího stolu a pohrával si se skleničkou. Zeptal jsem se jí: " Znáš ho?"
"Ano", vzdychla si. "Je to moje stará láska. Pokud vím, tak se dal na pití hned po našem rozchodu před mnoha lety a slyšela jsem, že od té doby nevystřízlivěl."
Řekl jsem: "Ó Bože! Kdo by si pomyslel, že člověk může oslavovat tak dlouhou dobu?"
- Manželka stála v ložnici před zrcadlem a prohlížela se. Nebyla spokojená s tím, co vidí a tak řekla: "Cítim se příšerně. Jsem stará, tlustá a ošklivá. Opravdu potřebuji, abys mi řekl nějaký kompliment, něco pozitivního".
Odpověděl jsem: "Na svůj věk máš zrak jako ostříž!"
- Dal jsem manželce pětistovku, aby mi koupila basu piva. Místo toho si za ni koupila noční krém. Řekl jsem jí, že po base piva vypadá večer lépe než ráno po nočním krému.
- Moje žena mi naznačovala, co by chtěla jako dar k nastávajícímu výročí.
Řekla: "Chci něco, co přejde z 0 na 100 za 3 vteřiny!"
Koupil jsem jí osobní váhu.
Podotýkám, že zde popsané události jsou smyšlené a jakákoliv podobnost s událostmi skutečnými je pouze náhodná!!
vovi
Honor 50 (Android 13)