Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Vtipy

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: Vtipy

Příspěvekod tomasii v 20 kvě 2013 21:03

Hodnocení příčin pádu tak velké a kdysi mocné Římské říše

1. Valná většina obyvatel preferuje zábavu před prací.
2. Tradiční role otců jako živitelů rodiny je zpochybňována, množí se rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez otců.
3. Senioři jsou zanedbávání. Lidé pečuji o domácí mazlíčky více než o svoje staré rodiče.
4. Literatura a umění se stávají bezduchým. Vytváří se planá zábava za každou cenu. Takzvaná umělecká díla jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za ně bohatí zaplatí horentní sumy.
5. Čestná vojenská služba vlasti je odmítána, zpochybňována vysmívána a posléze zákonem zrušena. Armádu tvoří nájemní žoldneři.
6. Lidé pilně pracující jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní pokrytci, populisté, pochybní umělci a takzvané celebrity.
7. Daňové zatížení obyvatelstva stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké částky. Lidé se nebojí nepracovat, protože stát se o ně vždy nějak postará.
8. Úroveň vzdělání rapidně klesá.
9. Státní dluh roste do nikdy nesplatitelné výše.
10. Přestává se vyrábět a pěstovat, protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky se dovážejí ze satelitních zemí.
11. Kdo se dostal do pozice, kde může ze státního krást, většinou tak činí. Postižitelnost těchto zločinů je velmi malá.
12. Početí a výchova dětí je vnímáno jako obtěžující a dětí se rodí stále méně.
13. Léty osvědčené mechanizmy, chránící poctivé před podvodníky, náhle selhávají.
14. Veřejné funkce se stávají předmětem kořisti zisku. udělují se za úplatky, a kdo je získal, chce z nich kořistit, aby se mu vložený úplatek několikanásobně vrátil.
15. Staletími předků prověřené hodnoty - jako je čest, smysl pro povinnost, zodpovědnost, nadšení pro práci, pro dobročinnost, zápal pro věci veřejné, jsou vysmívány a zesměšňovány.
16. Šíří se cynismus.
17. Šíří se plýtvání, nestřídmost, znevažování znalostí, dovednosti a poctivé práce.
18. Do země přichází velké množství cizinců.
19. Politikové nadbíhají luze, která si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb a hry)
20. Občané stále na všechno nadávají.
Tolik Edward Gibbon v roce 1775 o pádu Říše Římské.
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 04 čer 2013 17:01

Něco z dnešní doby:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

ruda-telefonat-snemovna-prace.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 05 čer 2013 09:35

:lol: :lol: :lol: Tak to je fakt dobrý! :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod happy66 v 06 čer 2013 19:00

Naposledy upravil happy66 dne 14 čer 2013 21:11, celkově upraveno 1
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod Ivo K v 07 čer 2013 10:45

No, až zas tak velká sranda to není! :nevim: :sad:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 07 čer 2013 11:15

Až tam bude napsáno POZDRAV Z HOR, bude hůř. :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Za co pane Bože? Za to!

Příspěvekod tomasii v 07 čer 2013 15:27

"To zas byl den blbec," praštil všemohoucí knihou hříchů na stůl, až talíře nadskočily.

"Co zas?" zeptala se paní Bůh, aniž se otočila. Tušila, co uslyší.

"Už mě ti Češi vážně …" nadechoval se k odpovědi.

"Prosím Tě, kroť se trochu, andělé maj uši jak netopýři a jsou chytlaví," utnula jeho litanie v zárodku.

"Oni si nedaj pokoj, kradou, plechichařej a oblbujou. Díra jedna zaprděná," bouchnul do stolu pěstí, až to nebem zadunělo.

"Právě jsi vypálil trafo v Kotěhůlkách," konstatovala klidně. "Máš to zapotřebí takhle se rozčilovat? A na co si vlastně stěžuješ, je to Tvoje dílo!" neodpustila si poznámku.

"Všechno maj, nic jim nechybí a ničeho si nevážej, banda zlodějská," hřímal, jako by její poznámku neslyšel.

"Kdo konkrétně?" chtěla vědět Bůh a nesla na stůl.

"Vážně to chceš vědět, kdo všechno?" začal listovat knihou. "To tu budem věčnost!" Praštil knihou znova.

"Tak tedy ne kdo, ale kde, to snad bude rychlejší," snažila se ho uklidnit, než zlikviduje celou energetickou soustavu.

"Všude!" zařval. "Podívej se, kde všude ti bafuňáři, kmotrové, mafiáni a jiná verbež řádí. Já jsem si už musel udělat mapu, protože tohle si ani Bůh nemůže pamatovat!"

"No jo, máš pravdu, to se Ti opravdu moc nepovedlo," rýpla si znova při pohledu na mapu. "Tolik prevítů snad nebylo ani za komoušů."

"Ježišmarjá, nechtěj mě vytočit ještě Ty," zaúpěl teatrálně, ale hned se kousnul do jazyka. No jo, zase jí ztuhly rysy. "Hele, to Tě to ještě drží? Vždyť to je dva tisíce let stará historie. A stejně v tom nebylo nic osobního, Marie prostě kádrově vyhovovala, nebyla vůbec můj typ," hájil se chabě.

"Jasně, a proto jsem na všech obrazech v kostele já," ucedila jedovatě a praštila o stůl kastrolem. Další trafo v trapu.

"To, kdyby to bylo na mně, tak jsi všude. Ty jsi nenahraditelná, co bych si bez Tebe počal," hladil jí po ruce s pohledem upřeným na pokličku. "Třeba toho Ratha jsi zmákla výborně." Proti své vůli se zasmál, až na horách zasvítilo sluníčko. Jeho žena byla vážně hlavička, proměnit víno na prachy, na to by jeden nepřišel.

"No, občas to vyjde," připustila a krásná tvář se rozzářila úsměvem. Její revír byla Haná, tam svítilo sluníčko furt.

"Nechtěla bys mi pomoct? Já už to váženě všechno nezvládám," povzdechnul si unaveně a dole se zas zatáhlo.

"Máš tu přeci pro tyhle případy vypracovaný krizový plán, proč ho nepoužiješ?" zeptala se a naložila mu plný talíř.

"Plán? Co tím myslíš?" nebyl si jistý, jestli ho jen nezkouší.

"Ty máš už vážně sklerózu, máš to v archívu hned pod A, jako Augiášův chlév," podala mu příbor.

"Hele, tak já, než mi to vystydne, doběhnu vyčistit ty Čechy, to bude raz dva, hlavně mi to tu nech, kdybych se zdržel," zmizel v archívu.

"No to jsem zvědavá, pamatujeme posledně, co z toho bylo, práce kvapná - málo platná" povzdechla si rezignovaně a přiklopila talíř pokličkou. Bůh se žaludečním vředem, to by tak ještě scházelo. "Raději si půjdu tu Hanou ohlídat."

Za okamžik ….

"Nepřehnal jsi to zase trošku? "

"No, možná jsem moc pospíchal, mám hrozný hlad."

"Utopil jsi půl republiky a sousedy k tomu."

"Snad nebude tak zle, do zimy to vyschne."

"Ti chudáci lidi za nic nemůžou."

"Můžou, vždyť ty blbce volili."

"Budeš s tím mít spoustu práce, už teď Ti musí znít v uších."

"Na to jsem zvyklej. Jsi hodná, že jsi mi to přiklopila," pustil se do jídla. "Ale Hanou jsem nechal na pokoji," ujišťoval ženu.

"Jo, protože jsem si na ní dohlídla," zamumlala si pro sebe u dřezu.

"Můžeš mi přidat? Půjdu se pak kouknout, co dělají ty krysy," zasmál se škodolibě.

Neřekla na to už nic, i Bůh musí vědět, že některé krysy jsou skoro nezničitelné. Leda by je konečně zlikvidovali sami lidé. Uvidíme po povodních.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 čer 2013 12:47

BAŤA chystá novou letní kolekci 2013:

KOLEKCE_2013.jpg
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod vovi v 10 čer 2013 12:48

vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod happy66 v 14 čer 2013 21:09

MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC