od vovi v 12 říj 2010 09:20
Jednotka speciálního nasazení US NAVY "Mořští kocouři" se připravuje na misi do Afghánistánu. Po vyhlášení poplachu se celá jednotka shromáždí k odjezdu s plnou polní, chybí jen voják Johnson. Zhruba po půl hodině nakonec doběhne na shromaždiště i on.
Seržant zuří:"Kurva, Johnson, všichni chlapi už tady stojej a sou připravený natrhnout Talibanu prdel, a ty se někde flákáš! Jak je to možný??!!"
"Víte, seržante," ospravedlňuje se Johnson: "vyhlášení poplachu mě zastihlo už v posteli. Hned jsem vyskočil, rychle na sebe hodil maskáče, nabarvil tváře maskovací barvou a nasadil přilbu. Opásal jsem se řemenem, k němu dozadu připevnil granáty, vlevo zavěsil tesák a napravo pistoli. Navlékl jsem si neprůstřelnou vestu a nasadil ochranné brýle. Do kapsiček u vesty jsem nacpal náhradní zásobníky s náboji, do podpažních pouzder zasunul finský nůž a Berettu a na záda si hodil batoh s minami. Na pravé rameno jsem si zavěsil samopal a na levé bazuku. Na levé předloktí jsem si upevnil minivysílačku, na pravé škrtící strunu a bombičku s paralyzujícím plynem. Do zubů jsem vzal dýku, do pravé ruky M 16 a do levé kulomet.
A když už jsem vybíhal z ložnice, náhodou jsem se uviděl v zrcadle a tak jsem se lekl, že jsem se posral... a musel jsem začít znovu!"
vovi
Honor 50 (Android 13)