Ač se diskuze ve zdejším vláknu moc nezůčastňuji, neb nejsem žádný experimentátor a tudíš v podstatě nemám o čem psát a přitom jsem po Hladíkovi a pravděpodobně fmilanovi nejstaší "hulič" e cigarety (kouřím je od 6.února 2011) musím popsat své nadšení.Včera mi od Adama přišla eGo C (horký hit roku 2012)a je to naprostá bomba ( alespoň zatím po mých několikahodinouvých skušenostech).Já jsem měl dosud Joye 510 Mega (což je e cigareta o stejném průměru jako normální cigareta, ale byla o malonko delší), ale to se fakt nedá srovat.Žádné plnění jehlou (kolikrát byla náplň všude jinde, než v cigaretě), na atomizeru se prostě sundá víčko.naleje a je za 20 vteřin hotovo, chuť je s toho naprosto jiná atd.
Já mám tady asi kilák internetový obchod e kuřivem (ale Adam mi udělal cenu, neboť jak známo, jsem nesmírně chudý) a v ponděli, když jsem u něj by pro múj oblíbený liquid grapefruit, tak jsem s ním měl o e cigaretách asi hodinový hovor a doporučil mi jednoznačně tento typ eGo (možná si myslel, že si ho koupím u něj

a on je zatím ze všech typů nejdražší), ale spíše to vypadá, že má opravdu s tímto typem, ač je natrhu poměrně krátce, dobrou skušenost.Já jsem zatím nadšen