Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Internet v MIO 720(520)

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

Re: Internet v MIO 720(520)

Příspěvekod deusexx v 19 pro 2008 08:07

Na těch stránkách,kde ten internet řeší,řeší i tu operu.Jsou tam různý snad instalačky a snad aji to,co se dá jenom překopčit do GPS z PC.Ale moc jsem to nepročítal,bo z unlocku to chodí.A já ho používám.No a ta angličtina :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 19 pro 2008 08:26

Jojo, angličtina! Wen ich dojč špreche, ich frštée mich nicht! :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2008 08:30

Když už jste kluci rozchodili internet přes BT přes mobil, byť pouze s existencí MioPocketu, zkoušeli jste internet rozchodit přes BT z PC?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 19 pro 2008 08:31

Hele Vojto, ty jsi taková chytrá hlava. V čem může být tam zkopanej pes, že ta opera jede jen v unlocku? Rád bych se unlocku zbavil, ale Operu bych si rád nrchal na MFD.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Ivo K v 19 pro 2008 08:34

Ještě ne, ale už se na to chystám přes vánoce. Přece nemůžu furt jen žrát! :lol: :lol: Ne vážně, chtěl bych to zkusit. ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2008 08:38

Tak až se ti to povede, tak přijedu na školení a pomůžu ti s tím cukrovím ;) :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 19 pro 2008 08:39

Já si s tím o vánocích v přestávkách mezi žraním zkusím pohrát. On asi bude problém v tom, že ten unlock si něco napíše do registrů. A protože se po následném restartu zase natáhnou "čistý" wokna, tak o ty záznamy zase přijdeš.
Tipoval bych, že ta DLL bude registrovaná - ta hláška by tomu odpovídala. Mrkni se do unlocku po nějakejch těch .REG souborech. A před spuštěním Opery je tam budeme muset nějak dostat - nejspíš to bude třeba spouštět přes Mortscript, podobně jako řadu věcí z APP.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 19 pro 2008 08:52

Díky Vojto 8-) za postrčení. Určitě to "prohrabu" a vyzkouším. ;)
Právě toho restartu se chci zbavit, protože jak se natáhnou "čistý" wokna, tak zmizí i to nakonfigurovaný připojení na internet přes mobil.

Dane, na cukroví i pokec se klidně stav. ;) :D
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod deusexx v 19 pro 2008 09:06

Já to přes BT u PC testoval už kdysi dávno.Ale neměl jsem ty správný parametry :D Teď je mám a zas to po mě při připojování chce CD k BT.No a to nemůžu najít.Takže si zapůjčím od rodičů(popř.dojde k podvojné záměně,bo oni to,co potřebuju já nevyužijou a ostatní chodí aji bez CD :D )A pak dám vědět.Ale myslím si,že to nebude problém.Když to chodí s founem,bude chodit aji s PC. :D
Naposledy upravil deusexx dne 19 pro 2008 09:08, celkově upraveno 1
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 19 pro 2008 09:07

Kluci, myslím, že je na to v Moipocketu samostatná složka Opera a že jakákoliv aplikace z miopocketu se dá jednoduše nahrát na MFD, třeba to APP a v ppath.txt si na to namapovat nějaké tlačítko, nebo to spouštět poklikem v TC. Já si tam kdysi dával a takto spouštěl MioPocket printscreen a ještě cosi, co už si nevzpomenu. Už to tam nemám, používám tomasII aplikace, ale fungovalo to. není přece možné, aby ta opera fungovalůa jen pod miopocketem a nikoli jako samostatná aplikace.

Ivo, s tím cukrovím to byl fór, o Vánocích tě otravovat nebudu, ale až někdy pojedu na jih, dám dopředu vědět a určitě tě rád uvidím, v US of Majlont jsem ještě nebyl :D
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na OFF TOPIC