od mickielli15 v 11 bře 2010 23:46
Založil jsem toto proto, že navigace milujeme a určitě milujeme i svoje plechové miláčky. A taky proto, abychom o tom nemluvili jinde, tedy off-topic.
Dávejte sem své poznatky, zkušenosti, názory a připomínky, které se týkají paliva, ať už nafty či benzínu.
Mimochodem, někde jsem zaslechl, že Verva diesel od Benziny je aditivovaná čím??? Aditivem VIF. No, minimálně dvě indicie by tomu napovídaly - zaprvé VIF i Verva jsou vítězové testů, zadruhé Benzina pokud vím VIF na některých svých stanicích prodává. Jde o to, zda jim VIF dodává do Vervy to samé, co leje do svých plechovek (a v jakém poměru), nebo pro ně vyvinul něco jiného. To samozřejmě za předpokladu, že opravdu VIF pro Benzinu dodává aditiva.
Já beru Vervu, protože už je to vše obsaženo a nemusím nic dělat. Rozdíl je 1kč, kolik je rozdíl při přidávání VIF nevím, ale tu korunu na litr (cca 50kč na nádrž) rád dám, to je o pivo a půl víc na nádrž.
Tak a teď vy...
PPC MIO P350, 320x240, iGO 8.3.2.71348, Gurjon 6.9.1p L&T, Dimka by Tomsoft 1.1.11.8 s dark patch a "červenozelenéšipky-patch"
nově - Mio P560 - krááásně chytá signál, jak rychle, tak i houževnatě