Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

záplavy

Zde se řeší především témata, která se neřeší jinde :ugeek:

záplavy

Příspěvekod BOSS v 15 črc 2009 18:53

ahoj přátelé všechny vás zdravím, nedostanu se po těch záplavách často na internet, protože nám nezbylo vůbec nic tak jenom narychlo. Nevím jestli jste již někdo zažil záplavu (ne povodeň) ale to je opravdu hrůza. Během 20 minut se vylila řeka jičínka, která má velké koryto 6m hluboké a přesto nám to zaplavilo barák do výšky 180cm. poslední co jsme slyšeli v televizi bylo, že tyto přívalové deště nejsou tak hrozné jako v roce 1997 a hned potom nám vypla elektřina a když jsme se podívali ven tak to bylo jako v katastrofickém filmu. auto nám uplavalo během 3 minut a za další 3 minuty jsme se již brodili 1m ve vodě, rychle jsme se brodili pro rodiče, kteří naštěstí bydlí hned vedle. dveřma jsme je již ven nedostali ale naštěstí jejich garáž je o dost výš tak tam jsme se dostali ven a pak jsem celou noc hledal azyl pro rodiče. no prostě hrůza. to co jsme viděli ráno když jsme se mohli vrátit tak to nepřeji ani svému nějvětšímu nepříteli, komplet celá ulice pod bahnem, místama jsme měli metr bahna a vše totálně vyplavené a zničené. prostě jedna hodina vám změní celý život, nejsou žádné fotky, videa počítače, oblečení zkrátka člověk začíná od znova. potom jsem se jel podívat na hopodu a to mě čekala další velká rána, vnitřek pod bahnem a zničený. samozhřejmě většinu nás čekalo další nepříjemné překvapení od pojišťoven, protože v bludovicích kde mám tu hospodu tak ani já ani většina lidí nedostane z pojišťovny ani korunu, protože to mají dobře sepsané. protože se známe již delší dobu, proto jsem to napsal, jenom aby jste věděli, že jsem na zdejší forum nezanevřel, ale že jsem teď bez internetu a nemám na nic čas. všechny vás zdravím a už se těším na příjemné starosti s tím než dám dokupy zase nějakou navigaci.
ahoj boss
p.s. za chyby se ovlouvám, píšu to ve spěchu.
NAVON - 750
- IGO-Primo - 8.5.9153032 - ResidentFlash
- IGO-Primo - 1.2 9.2.1. 178658 branding GJ-AK Si v 3.9.0 - SDMMC

MIO C - 710

- IGO-Primo - 8.5.11.155811 - SD card
BOSS

Re: záplavy

Příspěvekod sstopar v 16 črc 2009 09:01

Takhle v televizi a v teple Strasnickeho domku to sice vypada desive, ale kdyz se nad tim ted zamyslim, je to opravdu DESIVE. To ze prijdes o majetek, vem cert, ale to ze pojistovna nic neda a ty o nej prijdes bez moznosti nahrady je opravdu smutny.
Chtel bych te potesit klasickou vetou lepsi vyhoret nez se stehovat (a to stehovani mame leto za sebou), ale ... Bohuzel nemam ani nic, cim bych ti mohl pomoci zarizovat. Proste pri stehovani slo vetsinou vse pryc ...
Doufam, ze vse dobre dopadne. Povodne si pamatuju z Prahy, kdyz jsem tchanovi pomahal odbahnovat firmu ... Vsechno slo na jednu hromadu a na skladku ...
Mrzi me ta hospoda, kam jsem se letos o prazninach chystal si konecne "vybrat" ten dluznej obed ;) ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Zpět na OFF TOPIC