Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod jajo v 26 črc 2011 21:57

Ja vas vsetkych srdecne zdravim z Chorvatska, zazrakom je tu aj wifi, aj ked signal nie prilis kvalitny, ale dufam ,ze aspon tento prispevok dorazi, dnes sme so zenuskou absolvovali raft na Cetine a zajtra nas caka vylet na Brac spojeny s hostinou a nakolko sme to zazili pred dvomi rokmi ,tak vieme, ze sa mame na co tesit :-) Pocasie je sice nie velmi "Jadranske" , ale na druhej strane nam to tento rok velmi vyhovuje, ze sa nemusime pripekat pri 37 stupnoch a vyssie.
@Jasper- pacinku si dobre chlad a nepresiluj a ak to nebude odpuchat a nahodou je to aj s modrinkami, tak to chce rozhodne aj rtg vysetrenie, ak by si mal nahodou so sebou octan tak si to nevahaj prilozit, ale hlavne chladit a nepretazovat ;)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 26 črc 2011 22:00

A stíhali jste lévo právo :D ? Než jsem si na ty povely průvodce zvykl, trvalo mi to dlouho. :)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod jajo v 26 črc 2011 22:05

Jasne Mirecku stihali :-) Ba sme stihali aj povel BOMBA ,kedy sme si mali vsetci cupnut na dno raftu a dvihnut padlo do vzduchu,ja jediny som to posluchol a pekne som sa aj okupal :-) Urobili to naschval na perejach a na brehu mali zasiteho fotografa, ktory nam to zvecnil :-)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 31 črc 2011 05:47

Tak mého starého kamaráda ze Smržovky "zelezoblack" včera v podvečer, potkalo to samé jako mě v před několika lety v Praze a jistě mnoho dalších v republice.Někdo mu V Jablonci nad Nisou rozbil postranní okénko v autě a MIO C520 je v čudu :!: :( :( Já bych fakt byl pro sekání ruky jako to velmi úspěšně praktikují v některých státech.Námitka, že potom by v naší republice neměl kdo dělat, protože bychom všichni byli bez rukou není na místě.Né všichni opravdu kradou a samozřejmě pokud někdo ukradne v obchodě žvýkačku, tak je to sice taky krádež, ale spíše taková pro zasmání.Ale tohle tedy opravdu nas.re :!: :!:
Jirka sice volal Policii, ale všichni víme, že provolal zbytečně několik minut ze svého kreditu.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod jajo v 31 črc 2011 20:45

Za to odtinanie som aj ja, to sa az zle cita :evil:
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 31 črc 2011 23:39

Tak jsem dneska už od večera mírně, ale průběžně, zapíjel znovuzrození mé C520 po "oranžové" smrti. Po alespoň 50 pokusech se mi podařilo Mio protlačit až k připojení k PC a pak i k přeflashování. Pak už to byla brnkačka. :D

Akorát mě dost znervózňuje postupný odchod C520 do nepracovního důchodu (v pracovním ke svému věku už je), protože se už 2x zasekla na BT a teď už na "oranžové" smrti. Nevím, jestli už nemá své roky sečtené. :roll: :roll: :roll:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2011 06:26

Tome, neplaš, já na zažil na jedné 520 i druhé 720 "orange dead" už 2x ale jinak šlapou bez problémů. Třetí 720 ještě neonemocněla (klepám na dřevo) :D

Jardo, to s těma krádežema mne vždycky zvedne ze židle a sekal bych ruce bez ohledu na úbytek práceschopných.
Tito lidé většinou do práce nechodí a jestli ano, uvolnili by místa slušným nezaměstnaným, kteří pracovat chtějí.
Na druhou stranu stále nemohu pochopit, proč někdo nechává šochtli v autě, byť v kastlíku. Už jsme tu probírali, že není vhodné mít viditelně v autě ni držák, aby to někoho "nelákalo" zjistit i případnou přítomnost šochtle někde v kastlíku a nebo, že si někdo "všímá", žes přijel s navigací a dáváš ji i z držákem do kastlíku a jestli někdo nechává šochli přímo v držáku, byť na pár minut, tak to už je přímo pozvánka. Okno se dá vytlouct, nebo zámek "vyloupnout" za 2 vteřiny a vznikne škoda nejen na zmizelé šochtli, ale i na autě.

V Olmiku se již pár známým a jednomu kamarádovi stalo, že jim vykradli kufr plný nakoupeného zboží před nákupním centrem a to jen proto, že do něj průběžně nosili věci a vraceli se za dalšími nákupy, nebo jen po příjezdu z jiného obchodu na parkovišti kufr otevřeli a dali možnost plný kufr věci "zřít". Holt někteří lidé jsou hrozně všímaví. :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Miroš v 01 srp 2011 07:01

Jsou i radikálnější řešení a naše společnost by i značně ušetřila, jenže to nejde ventilovat. :evil:
Ale je zajímavé, že jsou státy, kde mají se zlodějnou minimální problémy. Proč zrovna u nás to nejde.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod SvoDa v 01 srp 2011 08:06

Před dvěma lety jsem byl měsíc ve Švédsku, předtím dva týdny v Dánsku a nepotkal jsem tam policajta. Kriminalita je, i dle sdělení místních, minimální. Můžeš klidně nechat plný nákupní vozík u auta a vrátit se dokoupit zapomenuté zboží a nic se ti neztratí. Nevím, proč tomu ve skandinávských zemích tak je. Asi výchovou a tradicemi.
O tom svědčí i fakt, že policie např. v Norsku nedisponuje ani jedním policejním vrtulníkem, což se ovšem negativně projevilo u té tamější nešťastné události.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 01 srp 2011 17:18

Dane, já to vím a taky jsem to Jirkovi říkal.Ovšem já na Kangoo, které stojí již tři roky na parkovišti před barákem nechávám normálně držák a dokonce se mi mnohokrát stalo, že jsem ráno přišel na parkoviště a zjistil, že jsem předešlý den nezamkl auto :roll: :roll: a nikdy se mi nic nestranilo.Minulý týden mi dokonce soused říkal, když jsem byl v noci ze psem, že mám řádně nedovření přední dveře u auta, tak jsem je šel dobouchnout.
Možná mám štěstí,ale já stejně v kangoši nic mimo toho držáku nemám.Pásmo a takové hovadiny nikdo krást nebude :!:

Pro případné zloděje: "Chlapci drazí, mém autě se mimo držáku navigace nacházejí jenom věci s kterými se musí dělat a to asi zrovna není ta činnost, která by vás momentálně zajímala, protože kdyby jste makali, tak by jste měli prachy a nemuseli by jste vykrádat moje auto :!: :!: :!: "
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)