@PVZ:Vůbec jsem netušil,že jsou tady témata či příspěvky,které by se v tomto vlákně,které považuji za "kecací" nemohly probírat a podávám-li se o nějaké strany zpět,nenajdu tam žádný příspěvek,který by byl komentován,jako příspěvek pro tohle vlákno nevhodný( a hovadin je tady v tom vlákně napsáno opravdu dost a to nejenom ode mne).Vlado,nejlepší by bylo,kdyby jsi mi napsal,jaké slova čí písmena bych neměl v tomto vlákně používat a já se budu snažit se toho držet (neslibuji).
Vlákno o srazu v Kosticích jsem zamkl proto,protože jednak je po srazu a druhak tam již nikdo nepsal a Treťjak ten sraz vůbec nebyl.Stejně tak jsem to vždy dělal,když se několik dní diskuze nevyvíjela v mých vláknech o mých srazech.Nezapomněl jsem tam ale dát poznámku,že pokud bude chtít někdo v diskuzi pokračovat,tak,že mu to odemknu.Zvláštní docela je,že to vadí tobě (jinak by jsi se o tom nezmiňoval) a nevadí to samotnému organizátorovi a zakladateli příslušného vlákna.
Tvé vlákno bych zamknout nedovolil,ač se tam již několik měsíců neobjevila ani čárka.
Ber prosím tento příspěvek jako reakci na tvé "rýpnutí" do mě ( a já do sebe rýpat bez reakce nenechám a nikdy jsem nenechal,pokud to nevyhodnotím jako přátelské pošťuchování) a jako svobodnou odpověď na svobodný příspěvek.