Tady stále nad 35°C.Nebojte se ale,že nebudu na tu zimu v Evropě připraven.Sem jsem také letěl v dlouhých kalhotách a až v letadle jsem si sundal mikinu.Od té doby jsem na sebe nevzal ani kalhoty,dokonce ani tričko s krátkým rukávem.Mám na sobě pořád kraťasy a nátělník.Před chvíli jsem se vrátil z Ford Myers a musím velice poděkovat Mirkovi za nové (nebo ty poslední) mapy Floridy.Přestože Gábina bydlí v uzavřené části pozemku ve Ford Myers a člověk se tam dostane jenom přes ochranku u brány (pokud by se tam někdo pokusil dostat jinou cestou,ochranka okamžitě střílí),tak mě mapy zavedli,přestože je v tom komplexu několik desítek ulic s Tampy až ke Gábině před dům."Váš cíl se nachází po pravé straně",zvedl jsem hlavu a okamžitě jsem vyděl číslo domu.Opravdu excelentní

|Stejně tak dobře po celou cestu mě navigace upozorňovala na překročení rychlosti,ale samozřejmě v kilometrech (takže když jsem jel více než 70 mil,tak se na navigaci ukázalo více než 111 km a navigace mě upozornila),stejně tak to bylo při jakékoliv změně rychlosti.Nezaznamenal jsem chybu a to jsem najezdil cca 7OO km.
Včera jsem byl v německé hospodě,kde je žena majitele z Turnova,takže jsme tam z Gábinou seděli dlouho po zavíračce,zatímco Gábiny manžel pro nás griloval doma maso.Pili jsme samozřejmě točenou Plzeň.Jako v Čechách nebyla,ale pít se dala.Nejlepší pivo,jaké jsem tady pil bylo australské značky Foster.Fakt dobrý.