Vítejte přátelé do nového dne a už by jste fakt mohli vstávat.Já to za vás půjdu za chvíli dospat.

Doufám,že mi to výjde a že přijedu na Moravu.Zatím to vypadá že ano (psal jsem to taky v SZ Romanovi,ale nevím co doma,protože už teď před odjezdem do USA žena nadávala,že jsem chtěl tak moc pejska a že se o něj nestarám.Ta Amerika byla nezbytně nutná a tak jsem odjet prostě musel,ale Morava už tak nutná není,i když jako obvykle všechny přihlášené rád uvidím a zvláště Vojtu,kterého jsem letos ještě neviděl a začíná se my po něm stýskat

Sestava se rýsuje jako obvykle vynikající,tak udělám vše,co bude v mých silách,abych přijel.Moje žena je,co se týče mých cest docela tolerantní,jak jsem již několikrát říkal,já se neptám,ale oznamuji,ale tento rok jsem stále někde pryč a měl bych asi přibrzdit.Aby to nebyla poslední jízda z místa bydliště.Na zimu by se mi do garáže nechtělo a v Liberci prý už je docela zima.Tady stále teploty nad 35°C.Teď je půl dvanácté a klimatizace v domě jede na plno,protože venku je určitě přes 20°C.Za týden už budu sedět v letadle na cestě domů a předpokládám,že mě bude čekat veliký teplotní šok.
Tak šup s pelechu