Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod wine v 22 zář 2010 16:59

Jardo, já Ti závidím hodně , to máš pravdu ale zase, kdybys fakt něco pěknýho ulovil, máš pěkně našlápnuto mezi nás rybáře.Navíc na moři to může být pěkný adrenalin.Doufám,že lapneš pořádnýho Tarpona, pokud tam jsou. :lol:
Já jsem taky kdysi říkal, že nechápu, jak někdo může sedět u vody jak trouba a nic nechyti.
Ale je to relax, obrovský relax.A vůbec mně nevadí, že nic neulovím, já totiž ryby nejím. ;)
Mio C520
Lenovo P780
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
wine
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2010 21:06

Kluci,je vidět,že jsme s opravdu malé země.Ta plošina vybuchla a ta ropná skvrna se nedostala ani na Floridu.Zastavila se několik tisíc kilometrů od Tampy.Jinak jsem si myslel,jaké nechytíme veliké ryby a chytili jsme největší asi tak dvacet cenťáku :!: :( Paradoxně jsem jich chytil nejvíce já,přestože jsme chytali čtyři lide.\Ani jsem to moc nefotil a už vůbec to nebudu dávat sem,protože to nemá cenu.A to jsme byli na moře někdy od sedmé hodiny až do jedné.Jsem s toho trochu zklamán.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Ivo K v 22 zář 2010 21:16

Tak na ryby na Floridu nepojedu, stačí mi když neberou u nás. ;) :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Jarouš v 22 zář 2010 21:44

A tady by tě navíc mohl sežrat nějaký žralok,což se ti u nás nemůže stát :!: ;)
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 23 zář 2010 04:33

Vítejte přátelé do nového dne a už by jste fakt mohli vstávat.Já to za vás půjdu za chvíli dospat. :lol: :lol: Doufám,že mi to výjde a že přijedu na Moravu.Zatím to vypadá že ano (psal jsem to taky v SZ Romanovi,ale nevím co doma,protože už teď před odjezdem do USA žena nadávala,že jsem chtěl tak moc pejska a že se o něj nestarám.Ta Amerika byla nezbytně nutná a tak jsem odjet prostě musel,ale Morava už tak nutná není,i když jako obvykle všechny přihlášené rád uvidím a zvláště Vojtu,kterého jsem letos ještě neviděl a začíná se my po něm stýskat :!: :lol: :lol: Sestava se rýsuje jako obvykle vynikající,tak udělám vše,co bude v mých silách,abych přijel.Moje žena je,co se týče mých cest docela tolerantní,jak jsem již několikrát říkal,já se neptám,ale oznamuji,ale tento rok jsem stále někde pryč a měl bych asi přibrzdit.Aby to nebyla poslední jízda z místa bydliště.Na zimu by se mi do garáže nechtělo a v Liberci prý už je docela zima.Tady stále teploty nad 35°C.Teď je půl dvanácté a klimatizace v domě jede na plno,protože venku je určitě přes 20°C.Za týden už budu sedět v letadle na cestě domů a předpokládám,že mě bude čekat veliký teplotní šok.
Tak šup s pelechu :!: :!: :!:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod mahud v 23 zář 2010 20:39

Neboj, tady je taky azuro a venku se chodí v pohodě v krátkém rukávu přes den.
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 23 zář 2010 21:09

Od soboty má být ale změna k chladnějšímu počasí. Doufám, že to předpovídačům nevyjde a užijeme si aspoň pěkný prodloužený výkend. :)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mahud v 24 zář 2010 14:26

No jasně, přeci neuděláme Jaroušovi radost a nebudeme tady mrznout, zatímco on je pěkně v teple. :lol: :lol:
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 24 zář 2010 15:27

Vono si to chladné počasí pěkně počká, až Jarouš přiletí z teplých krajin. ;) :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 24 zář 2010 16:16

A to je potom zážitek. :lol: Moc dobře to znám. Před pár lety jsem se koncem října vracel z kanáských ostrovů kde bylo přes den taky dost přes třicet. Já v letadle tričku a kraťasech a najednou se ozvalo hlášení pilota "Dámy a pánové za několik minut přistaneme v Praze. Aktuální teplota je šest stupňů a prší" :? Já myslel že si dělá srandu ale nedělal a já samo nic teplejšího na převlečení neměl.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)