Přátelé,já se mám samozřejmě docela rád,takže mám takové menší špule od kabelů a tím si zvednuté auto podpírám,protože kdyby spadlo a já se náhodou dovolal pomoci z bytu,tak na to auto ještě skočí,abych se netrápil
Největší práce byla najít ten startér.Já jsem si samozřejmě sehnal na internetu dílenskou příručku,ale Kangoo má čtyři typy motorů a každý má startér jinde,takže jsem musel postupoval vylučovací metodou.U mě byl zespodu a na takovém místě,že dostat ho ven byl skoro zázrak,protože otvor mezi plechy byl jen o několik milimetrů větší,než startér a tak jsem s nim musel otáčet jako s "Ježkem v kleci",abych ho dostal ven.Navíc opravdu v nedostatku místa,protože ten hever to zase tak vysoko nezvedne a já nejsem žádný hubeňour.Ale povedlo se a auto startuje lépe,než když jsem ho koupil.On totiž nový startér stojí skoro 5 000 a já jsem nesmírně ........ (nebudu provokovat

) a hlavně vím,že to co si udělám já je uděláno dobře,ne-li precizně a když se někdy podívám na věci,co mi dělali v servisu,tak se mnohdy nestačím divit.